Skip to Content

Вижте най-скъпата къща в Америка

Как си представяте да изглежда най-скъпото и луксозно имение на света? Ето един от възможните отговори. В Бел Еър в Лос Анджелис вече е построен и обзаведен такъв имот, като цената му е умопомрачителните 250 млн. долара, съобщава economic.bg.

То е в съвременен стил, с резки геометрични форми и огромни стъклени прозорци. Върви изцяло обзаведено в най-голям лукс. Някои от частите на обзавеждането може дори да ви се сторят твърде крещящи – като например гигантска скулптура на фотокамера Leica, облечени с кадифе мебели в зоните за отдих, както и плюшени декорации на Hermès.

Но представете си и богатството на човека, който би живял тук, и може би всички тези неща ще ви се сторят уместни.

Колкото до жилищната част, в имението има два главни апартамента, 10 свръхголеми ВИП апартамента за гости, 21 бани, три отделни и изцяло обзаведени кухни и точно 5 бара.

Имотът е проектиран и построен от собственика на компания за луксозно строителство Брус Макауски, който споделя, че той е предназначен за свръхбогат милиардер, който иска най-доброто от всичко в живота. Според него досега имотният пазар не е отговарял на изискванията за супер лукс, които отдавна са стандарт при изпълнението на мега яхти и частни самолети за най-богатите.

Имотът се простира на 38 000 квадратни фута (над 3500 кв. м), на зелена площ на последното ниво може да кацне хеликоптер, а в най-долното ниво е паркиран автомобилен парк от луксозни возила на стойност 30 млн. долара, които са включени в цената на имота.

Разположена на хълм, къщата предоставя гледка на 270 градуса към Лос Анджелис.

170118_belairnight

170118_belairhelicopterpad

170118_belairviews

170118_belairsparoom

170118_belairpool

170118_belairkitchen

Be the First!

Leave a Reply