Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Студио от 20 кв.м. – как да го обзаведем, за да е функционално и стилно?

Все по-често се продават и респективно купуват жилища с малки размери. Ако живеете в такова или сте закупили с цел инвестиция – ето как да го обзаведете, така че да е уютно, стилно, да изглежда просторно и лесно да впечатлите близките си или бъдещите си наематели.

Трудностите, които срещаме при ремонта и организацията на нашия малък апартамент (тип студио) са наистина много и изключително разнообразни. Един от основните проблеми при този тип жилища е техния размер и трудното постигане на нещо повече от неудобно пространство, което прилича на стая в студентско общежитие.

В статията разглеждаме интериора и добрите практики, които са приложени в едно малко студио с размер от 22 м². Разбира се, възможностите за интериорна реализация на едно такова жилище са много, но както ще видите тук, декорирането в чист скандинавски стил е основно предимство. Светлите цветове, простите декоративни елементи и семплите форми на мебелите правят мястото наистина функционално и изчистено.

Така въпреки крайно недостатъчното място, дизайнерите са успели да вместят самостоятелно легло, обособили са малка кухня, дневна зона, баня, килер и дори са намерили място за удобна кръгла маса близо до прозореца, която служи, както за хранене, така и за работа.

Вижте още

Възстановени са оригиналните стенни часовници в централно фоайе на НДК

ivan

Западната порта на Сердика ще бъде превърната в археологически парк

admin

София ще се сдобие с визия за развитието си

ivan

Напишете коментар