Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Създадоха подвижен минималистичен офис

Хоум офис – все по-често срещано явление, особено през последните месеци. Вижте поредната новост, създадена за работещите извън офис.

Норвежкото дизайнерско студио Livit е създало едностайна структура, която може да бъде използвана за офис, студио за йога, стая за гости и др., предаде profit.bg.

Напоследък хората прекарват повече време вкъщи заради COVID-19, като много от тях изпитват затруднения с обособяването на работното си място за дистанционна работа.

От Livit описват Studypod като самостоятелен офис, в който човек може да е близо до природата и да работи без да се разсейва.

Livit има опит със създаването на минималистични структури, които доближават човека до природата.

Дизайнерското студиото стои и зад малката приключенска вила за пътешественици Birdbox.

Studypod вече се продава, а цената му е 13 500 долара.

Офисът е изключително малък – с площ от 3.4 кв. м. Това обаче означава, че Studypod би могъл да бъде идеалният офис, без никакви неща, които да отвличат вниманието.

От Livit са заявили пред Business Insider, че той може да побере двойно легло, което означава, че може да се използва и като самостоятелна стая за гости.

Livit наблягат на „близостта до природата,“ използвайки затъмнени стъкла, което ви кара да се чувствате, сякаш сте отвън, докато в същото време светлината вътре е напълно достатъчна.

Според Livit идеята е, че работата сред природата може да подобри психическото здраве, продуктивността и способностите за научаване на нови неща.

Studypod се доставя напълно готов за употреба. Той се произвежда и доставя в Европа, но компанията планира да разшири дейността си.

Купувачите имат възможност да го закупят и с легло, и с колелца, за по-лесно придвижване.

Вижте още

Отново ще ремонтират площад „Славейков“ до края на годината (СНИМКИ)

ivan

Просторен интериор и красиви детайли в полската „Къща за Елена“

leni

Идеалното антре – как трябва да изглежда?

leni

Напишете коментар