Invest Build Media
Без категория

Джакпотът в играта „6 от 49“ гони 5 млн. лв.

Джакпотът в играта „6 от 49“ не познава прегради и решително се устреми към сумата от 4 750 000 лева.

Дали ще бъде спечелен в неделя или ще продължи да расте, зависи само от късмета на участниците в играта. Не бива да бъде подценяван и най-добрият му приятел джакпотът в играта „Тото 2 – Зодиак“.

Печалби до 3 000 000 лева очакват да бъдат грабнати от късметлиите, които заложат на комбинация от пет числа и една зодия. Играта „6 от 42“ продължава да провокира апетитите за крупни печалби с прогнозен джакпот от 500 000 лева.

„Тото Джокер“ също има с какво да се похвали, в миналия тираж двама късметлии грабнаха джакпота и добавиха към личните си спестявания сумите от 41 400 лева. Минималният залог за играта е скромните 30 стотинки, а за тиражът в неделя джакпотът се очаква да достигне солидната сума от 50 000 лева. Равносметката за предстоящия тираж номер 92, който ще бъде проведен на 15 ноември е следната: джакпотите за всички игри на Тото 2 се очаква да натрупат сумата от 8 500 000 лева. Който иска, може да се пробва да сюрпризира банковата си сметка с милионерски печалби. Участието е лесно, а залозите са изключително достъпни.

Вижте още

Консервация на църква „Св. Атанасий“ – гр. Бобошево – „Ф-ДЕКО“

galia

Нова помощ за бизнеса ще бъде одобрена до часове

galia

Монтират датчици на големи скални масиви

galia

Напишете коментар