Invest Build Media
Без категория

Джакпотът в играта „6 от 49“ гони 5 млн. лв.

Джакпотът в играта „6 от 49“ не познава прегради и решително се устреми към сумата от 4 750 000 лева.

Дали ще бъде спечелен в неделя или ще продължи да расте, зависи само от късмета на участниците в играта. Не бива да бъде подценяван и най-добрият му приятел джакпотът в играта „Тото 2 – Зодиак“.

Печалби до 3 000 000 лева очакват да бъдат грабнати от късметлиите, които заложат на комбинация от пет числа и една зодия. Играта „6 от 42“ продължава да провокира апетитите за крупни печалби с прогнозен джакпот от 500 000 лева.

„Тото Джокер“ също има с какво да се похвали, в миналия тираж двама късметлии грабнаха джакпота и добавиха към личните си спестявания сумите от 41 400 лева. Минималният залог за играта е скромните 30 стотинки, а за тиражът в неделя джакпотът се очаква да достигне солидната сума от 50 000 лева. Равносметката за предстоящия тираж номер 92, който ще бъде проведен на 15 ноември е следната: джакпотите за всички игри на Тото 2 се очаква да натрупат сумата от 8 500 000 лева. Който иска, може да се пробва да сюрпризира банковата си сметка с милионерски печалби. Участието е лесно, а залозите са изключително достъпни.

Вижте още

Сънят ни се определя от нашата ДНК

Уникални кадри разкриват за първи път повърхността на Марс (ВИДЕО)

Ще наблюдаваме пълно слънчево затъмнение днес

Напишете коментар