Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Тенденции в цветовете на хола през 2023г.

2023 година наближава и е време да разберем кои ще са най-желаните цветове за хол, които ще преобладават в къщата. Осмелявате ли се да надникете надолу?

Не е тайна, че през 2022 г. търсим цветове у дома, които ни предлагат мир и спокойствие. Време е да влезем в новата година с реновирана къща и с цветове, които ни помагат да увеличим това усещане за благополучие.

Не е лесно, но е възможно и вече го видяхме благодарение на напредъка, постигнат от някои марки бои като Behr Paint. Сред цветовите тенденции, които ще видим, са земно, синьо или зелено и други. Продължавайте да четете и научете повече за красивите цветове за боядисване на стени в интериорната декорация за 2023!

Топъл тон, между кафяво и сиво, който мигновено се свързва с природата. Това също е тон, който осигурява усещане за баланс и потенциал.Също така осигурява здрава основа, която помага да се съчетае с почти всичко.

Зелените тонове се носят този сезон, а и догодина са част от цветовите тенденции. Преди всичко маслиненозеленото е един от цветовете, които генерират най-голям успех. Мек, деликатен и хармоничен тон, който се вписва много добре както във всекидневните, така и в спалните.

Цел, която не се проваля 

Година след година бялото остава на върха на любимите цветове за интериор. Независимо дали става дума за стени, текстил, мебели или декоративни елементи, бялото винаги е хит. Благодарение на този цвят се получават амплитуда, светлина и игра, за да се създадат нови комбинации с други нюанси, които носят радост в къщата.

Бялото се комбинира добре и с дърво

Бялото е тон, който ще видим навсякъде и е един от онези модерни цветове, които не спират да бъдат актуални. Един от начините къщата да получи повече топлина с този и други подобни неутрални цветове е чрез добавяне на дървени мебели. От маси, подове до витрини.

 

Вижте още

Кметът на София: Около 5 млн. лв. са отделени за ремонта на парка пред НДК

ivan

Фургон-къщичка като абсолютна мечта (СНИМКИ)

Тропическа гора ще има в бъдещ небостъргач в Дубай

admin

Напишете коментар