Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Никола Димитров: Никой не може да се подиграва с българския народ

„Протестите ще продължат. Тридесетгодишното унищожение на България ще спре.

Ние ще го спрем. Протестът на “Възраждане” е в защита на всички българи, защото изразява волята не само на нашите избиратели, а на 604 000 български граждани. Конституционният съд се изгаври с основния закон в България като го погази. Ние не смятаме да се подчиняваме на институции, които се управляват от чужди държави и не зачитат волята на българския суверен. Това в пълна сила важи и за МВР, които открито ни заплашиха да спрем с протестите, за да няма последствия.“, написа народният представител Никола Димитров в социалната мрежа Фейсбук.

Публикацията му е продиктувана от факта, че в петък Конституционният съд погази не само демокрацията, но и самата Конституция – основният закон на страната, както и правото на 604 000 български граждани на избор и глас.

„Нашият обединен юмрук ще се вдигне в защита на българщината. Ще покажем, че никой не може да се подиграва с българския народ. Няма да се откажем от борбата за запазване на лева и за спазване на законите. „Възраждане“ ще започне събиране на подписи за петиция, която ще внесем в Европейския парламент. Благодарение на добре водената външна политика от нас и нашите партньори в Европа, гласът на българите ще бъде чут и в Брюксел. След изборите на 9 юни ние ще започнем веднага работа в защита на интересите на България пред Европа.“, написа още Никола Димитров.

Вижте още

Как трябва да мислим, за да имаме добро финансово бъдеще

Единната шенгенска виза влиза от следващата година

Двулевките излизат от обращение

viktoria

Напишете коментар