Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Никола Димитров: 2 години се борих да възобновим ГПУ Болярово, тъй важен за опазването на границата ни

Днес се проведе официалното възобновяване на Граничен полицейски участък /ГПУ/ Болярово, което бе закрито от кабинета Петков пред 2022 г.

„През изминалите 2 години аз не съм спирал да се боря за неговото възстановяване. Беше огромна грешка да бъде затворен.“, коментира народният представител Никола Димитров пред граждани.

Винаги, когато министър на вътрешните работи е присъствал на изслушване, един от редовните въпроси на „Възраждане“ винаги е бил „кога ГПУ Болярово ще функционира отново“.

„Този въпрос бе поставян многократно от мен към всеки един министър, който е заемал тази длъжност през тези 2 години. В качеството си на народен представител съм провел множество срещи с тях, относно важността на ГПУ-то за опазването на българската граница. Днес нека всички бъдем доволни от този успех, но и да не забравяме, че има още много работа за вършене. Трябва да се обърне сериозно внимание на условията, в които работят граничарите, тяхното облекло, на техническото оборудване, липсата на камери, лошата инфраструктура и т.н. Искам да се обърна към всички граничари и да ги поздравя за неуморния труд, който полагат, за да пазят граница ни.“, допълни Никола Димитров.

Вижте още

Името Сибанк отива в историята, всичко вече ще е ОББ

ivan

Инвестиция за над 1 млрд. край Мусачево

admin

Програмисти от 10 балкански държави ще кодират дигиталната свързаност в Европа

ivan

Напишете коментар