Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Златан Златанов: Нямаме нужда от безгласни статисти в Европарламента, „Възраждане“ ще изпрати родолюбци, които ще защитават националния интерес на българите

 

„Докато в София се разиграва поредното шоу или по-скоро цирк как да представят на народа сформирането на кабинет, който е нареден от чужди посолства, пред нас предстоят важни събития – като изборите за Европарламент, които ще се проведат на 9 юни. На тези избори ще сложим край на розовия либерализъм, който съсипва Европа, а и света през последните години. Вълна от патриотизъм и консерватизъм залива европейските страни. Европейските народи вече ненавиждат глобалистите, които искат да унищожат тяхната идентичност, християнски ценности и морал.“, каза по време на пресконференция в БТА в Русе народният представител от „Възраждане“ Златан Златанов.

Той коментира, че старият континент е започнал да се събужда, като припомни, че Алтернатива за Германия, чиито представители гостуваха на „Възраждане“ преди две седмици, вече печели до 50% подкрепа в някои области.

„Само „Възраждане“ събужда българския народ. Затова започваме процедура по номинации за кандидати за евродепутати. Такива ще бъдат излъчени от всяка местна структура на политическата формация. След това националното ръководство на партията ще одобри кандидатурите. В Европарламента трябва да има депутати, които отстояват българския национален интерес. Нямаме нужда повече от безгласни статисти, които да припяват в хора на своите партийни семейства.“, допълни той.

„Нашите евродепутати трябва да разчупят образа на безполезния еврочиновник, който прибира необосновано висока заплата“, каза още Златан Златанов.

По думите му номинациите ще бъдат готови до края на месеца.

„Битката за Европа е битка за България. Нашите представители ще се присъединят към онази група в Европейския парламент, която ще защитава основните ни ценности и която ще гарантира, че позициите съответстват на националния ни интерес“, обясни Златанов.

Вижте още

Проучват за находища на злато край Хасковски минерални бани

admin

За продан: имотът на Хулио Иглесиас за 32 млн. долара

leni

Къщата на Елвис в Бевърли Хилс е предложена за продажба

admin

Напишете коментар