Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS

Силна конкуренция в строителния сектор ще има и тазгодишното издание на BURGAS BUSINESS AWARDS. Едни от най-успешните и динамични строителни компании в областта ще се борят за почетната статуетка в категориите „Строителна фирма“, „Жилищно строителство“ и „Индустриално строителство“. В надпреварата за приза ще участват доказани и знакови строителни фирми и инвеститори.

Участниците ще бъдат разпределени в три основни категории – строителна фирма, в която участват всички номинирани, жилищно и индустриално строителство, като в тях конкуренцията е изключително ожесточена. В категория „Жилищно строителство“ попадат:

„Бургас Инвест“ ООД, която е с над 15-годишен опит в строителството и продажбата на имоти. Компанията разполага с богато портфолио от модерни и функционални жилищни сгради, които отговарят на нуждите на съвременния градски живот. „Бургас Инвест“ има реализирани проекти на стратегически локации в жк „Мадика“, жк „Славейков“, жк „Изгрев“и жк „Меден рудник“. Сградите са разположени до главни пътни връзки и спирки на градския транспорт, които улесняват ежедневието и бързото придвижване до централни части на града.

„СМК-МОНТАЖИ“ АД – Бургас, която е с опит в строителния сектор още от 1991. Компанията изпълнява многобройни строително-монтажни обекти, извършвайки комплексно строителство със собствени сили. Утвърждава се като фирма с традиции и авторитет, с доказани възможности за високо качество и професионализъм в работата. Фирмата разполага с квалифицирани персонал от около 100 човека, като всеки един служител притежава необходимото образование и професионална квалификация. „СМК-МОНТАЖИ“ АД работи със собствена лека и тежка механизация.

Емблематична в общото портфолио на участниците в конкурса е и  Chantrer Residence, с инвеститор “Нов проект Бургас” ООД

Тя е разположена на метри от морската градина ,централния плаж и центъра на града. Предлага на своите обитатели  360° панорамни гледки към града и морето, високо качество на общите части, денонощен консиерж, магазини и заведения. Величествено издигната на повече от 60 метра над суетата на града, резиденцията с привилегированата си локация ползва отлична градска инфраструктура и дава усещане за спокойствие, лукс и сигурност на своите обитатели и гости.

 

„Лего Груп 5“ ООД: Компанията е създадена през 2017 година и за този период е здраво стъпила на строителния пазар в Бургас с редица построени жилищни сгради в града, една от които е Дом Билдинг в жк Лазур. Част от проектите в развитие на „Лего Груп 5“ са луксозен комплекс в жк „Меден рудник“ и бъдещата жилищна сграда „Лазур резиденс“, която се изгражда по-рано от предвидените срокове. Фирмата е на високо ценена от бургазлии и заради подкрепата си към спортни каузи в града.

СКАРАБЕЙ БИЛД” ЕООД, е строително-инвестиционна компания, създадена през 2006  година, занимаваща се с проектиране, инвестиране и   изграждане на жилищни, административни и промишлени сгради. Визитката на фирмата блести с над 60 построени сгради, простиращи се на над 80 000 кв.м. и стотици доволни клиенти. В дружеството работят висококвалифицирани инженери, технически ръководители, проектанти, финансисти и доказани строители с дългогодишен опит. Компанията развива успешно инвестиционна дейност свързана със строителство срещу обезщетение или закупуване на парцели и тяхното застрояване.

В категорията „Индустриално строителство“ за отличието ще се борят „СМК-МОНТАЖИ“ АД – Бургас“ и „Планекс Бургас“ ООД, която датира на строителния пазар от 2015 г. Тя е част от добре познатия и утвърден в бранша у нас „Планекс Холдинг“. Във фирмата се спазват и прилагат всички стандарти за качествено и в срок изпълнение на строително – монтажни работи в съответствие с изискванията на възложители, инвеститори и проектанти. Дружеството е реализирало значителни проекти като емблематичния за Бургас „Експозиоционен център Флора“, обекти от Националната програма за енергийна ефективност, бележити хотели в Свети Влас и Обзор, Созопол, Ахелой, редица проекти на Лидл България ЕООД и Летище Бургас, Национална онкологична болница „Дева Мария“ и др.

Победителите ще станат ясни в паметната вечер на 25 април в конферентния център на хотел „България“, когато от 19:00 ч ще се проведе третото издание на BURGAS BUSINESS AWARDS.

Вижте още

Започна второ издание на лотарията на НАП с касовите бележки

ivan

Откриха ново предприятие за 36 млн. лв. в индустриална зона Божурище

ivan

Пак е удължен срокът за подаване на оферти за концесията на летище София

ivan

Напишете коментар