Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Туризъм и Екология

Ангел Славчев пред ботевградчани: Няма да допуснем нито един български войник да отиде на фронта в Украйна

Гражданите на Ботевград затрупаха Ангел Славчев и Иван Иванов с въпроси от местно и национално значение. Двамата водачи на листата за кандидати за народни представители на „Възраждане“ в 26 МИР си направиха отворена среща с местните в центъра на града.

Ангел Славчев сподели с хората, че ако му гласуват доверие и бъде избран за депутат, ще постави въпросите за пробемите с водоснабдяването и електрозахранването към нужните институции, за да бъдат решени.

Ботевградчаните, дошли на срещата, се жалваха и от още няколко проблеми в общината – площадът, довършването на болницата, както и завършването на подмяната на остарелия водопровод.“

Интересното е, че хората в града живо се интересуват и от международна обстановка и евентуалното изпращане на жива сила в руско-украинския конфликт.

„Само Възраждане може да гарантира, че България няма да бъде замесена във военния конфликт в Украйна. Ние няма да допуснем нито един български войник да бъде изпратен на фронта.“, бе категоричен Ангел Славчев.

Иван Иванов допълни: „Нашата роля в този братоубийствен  конфликт може и трябва да бъде единствено и само като посредник за неговото прекратяване.“

Събралите се на срещата ботевградчани коментираха, че нетърпение очакват срещата срещнат с председателя на „Възраждане“ Костадин Костадинов, която ще проведе 26.05 от 14 часа в читалище „Христо Ботев“ в града.

.

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Вижте още

Красотата на Белоградчик

leni

Emirates прави басейн в самолет

leni

Собствеността на електропреносната мрежа трябва да се върне обратно в държавата: Иван Иванов

leni

Напишете коментар