Invest Build Media
Туризъм и Екология

Националист повежда борба за спасяване на Радуилската гора

На отворена среща в село Радуил, община Самоков, кандидатите за народни представители Ангел Славчев, Иван Иванов и Петър Петров отговориха на десетки въпроси на симпатизантите на „Възраждане“. Най-често хората питаха „Защо още няма референдум за еврото?“

„Властта заглуши гласа на над 604 000 българи.  Те буквално прегазиха закона, погазиха Конституцията. Назначиха удобни съдии и не се съобразиха с волята на хората. Така повече не може! Но и ние няма да спрем до тук. Ако „Възраждане“ управлява, това ще е една от първите точки в дневния ни ред, защото няма как да има демокрация без провеждането на референдуми. Погазването на демокрацията ще бъде повдигнато като въпрос и в Европейския парламент от нашите евродепутати и партньори там.“, каза водачът на листата за София област Ангел Славчев.

„Един от личните ми приоритети, ако стана  народен представител, е да върна Радуилската гора на жителите. Тя бе заграбена с поставени лица на една етническа престъпна организация, която се представя за партия. И в момента тези хора подготвят да сложат бариера и да спрат достъпа на хората до гората. Повече така не може!“, коментира третият в листата за София област.

Кандидатите за народни представители, заедно с хората от структурата успяха да си поговорят и с граждани в Елин Пелин, които споделяха, че във „Възраждане“ им е надеждата България да се отърве от чуждата тирания.  

Обиколката на кандидатите за народни представители продължи през Костинброд и Владо Тричков, до малкото планинско село Мало Малово. Там заедно с председателя и секретаря на структурата на „Възраждане“ в Драгоман бяха посрещнати от множество хора. 

„Радвам се да видя толкова много живот и толкова много усмихнати млади хора на такова място.“, каза Иван Иванов, докато се здрависваше с всеки един от дошлите.

И допълни: „Жалко е, че въпреки желанието на все повече млади хора да се върнат към корените си, това все още е доста трудна задача, защото дори и в близките села отдавна няма функциониращо училище. Един от приоритетите ни е справянето с демографската криза, а това може да се случи само, ако помогнем на младите майки и бащи да се чувстват сигурни за бъдещето на децата си.“

 „Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вижте още

Задава се протест за дивите плажове и срещу нови правила за концесии

admin

Екотуризмът в Европа нараства с 20 на сто

admin

Туристическият министър е против отпадането на забраната за пушене на обществени места

ivan

Напишете коментар