Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Ангел Славчев: Ще работим усилено да променим областта и създадем много работни места

С автентична фолклорна музика и под звуците на тъпан и гайда приключи предизборната кампания на „Възраждане“ – Софийска област. На финалното събитие, което се проведе в гр. Пирдоп – читалище “Напредък”, присъстваха десетки жители, които се събраха да чуят посланията на кандидатите за народни представители.

Музиката в залата изпълни въздуха с усещане за българската традиция и култура, създавайки вълнуваща и тържествена атмосфера. Тази музикална увертюра зададе тон на вечерта и обедини присъстващите в духа на събитието.

 

Водачът на листата за София област Ангел Славчев отново подчерта кои са основните приоритети на политическата организация. Той говори за нуждата от промяна и възраждане на българския дух и икономика, като постави акцент върху важността на местните общности.

На срещата присъстваше и кандидатът за евродепутат Веселин Киров, който пък подчерта кои ще са приоритетите на партията в Европарламента.

„Скъпи приятели и съседи, Софийска област заслужава не просто по-добро бъдеще, а бъдеще, изпълнено с надежда и възможности. Време е да се обединим и да работим заедно за нашите мечти – за сигурни улици, за чист въздух, за образование, което вдъхновява децата ни. Нека гласуваме със сърце и разум, за да превърнем нашия дом в място, с което ще се гордеем. Заедно можем всичко!“, каза Славчев като бе бурно аплодиран от присъстващите.

Кандидатите от листата също имаха възможността да се обърнат към гражданите, като подчертаха своята готовност да работят усилено за постигане на промени в региона. Основните акценти в техните речи бяха подобряването на инфраструктурата, здравеопазването и създаването на нови работни места.

На събитието присъстваха и множество млади хора, които изразиха подкрепата си за „Възраждане“ и желанието си за по-добро бъдеще. Те бяха вдъхновени от идеите и енергията на кандидатите и споделиха, че вярват в силата на обединението и общите усилия.

За този един месец кандидатите от листата за народни представители се срещнаха и поговориха с хората от всички градове в областа. Те бяха в градовете Ботевград, Костинброд, Елин Пелин Своге, Сливница, Етро поле, Ихтиман, Златица, Пирдоп, Правец, Копривщица, Самоков, Божурище, Костенец, Годеч и селата Владо Тричков, Антон, Радуил, Говедарци, Мирково, Чавдар, Челопеч.

Вижте още

10 млн. лв. ще получат туроператори и туристически агенти

viktoria

Българите харчим най-много пари за интернет и телефон в Евросъюза

ivan

Топлофикация пуска парното в София от 7 ноември

ivan

Напишете коментар