Invest Build Media
Туризъм и Екология

На 18 ноември започва винената изложба DiVino.Taste

Българското вино се събира отново на DiVino.Taste. Шестото издание на най-големия форум от този вид ще се проведе от 18 до 20 ноември. Мястото е известно и лесно – зала 3 на НДК в София.

Повече от 70 производители на български вина ще представят най-доброто от своята продукция. За пореден път през тези три дни София се превръща и в столица на българското вино. Някои от винопроизводителите са познати от години, а други ще направят своя дебют пред широката публика именно на DiVino.Taste.

Още след първото издание, през 2011 в Централния военен клуб, DiVino.Taste показа, че е най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино. По време на изложението посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. DiVino.Taste събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени.

Акцент тази година е поставен върху развитието на българските вина. По време на DiVino.Taste ще научим и как изглеждат местните сортове, погледнати отвън, какъв е потенциалът за отлежаване на белите вина у нас, ще надникнем и сравним някои вина от легендарните тероари по света.

Тазгодишното издание на DiVino.Taste предлага и оригинална среща на виното и музиката. Иво Върбанов и Фиамета Тарли – утвърдени музиканти и партньори в работата и в живота ще се представят като клавирно дуо с концерт на 19 ноември 2016 в зала 7 на НДК! Освен талантлив музикант и пианист, Иво Върбанов произвежда в Южен Сакар вина с марката Ivo Varbanov.

Вижте още

Дъщерята на битата камериерка се оплака, че в Слънчев бряг е опасно да се работи

ivan

Барселона намали разрешения брой за посетители на плажовете

viktoria

С 18% нараснал броят на пътниците през българските летища през 2017 г.

ivan

Напишете коментар