Invest Build Media
Туризъм и Екология

Мис Пукет ще блести на Мис Свети Влас и Гранд Глемър Шоу този уикенд

Носителката на титлата Мис Пукет 2009-та Александра Кристоф ще е звездата този уикенд в свети Влас. Екзотичната красавица е поканена да положи короната с диаманти на главата на победителката от конкурса Мис Влас, който ще се състои в събота в тузарския петзвезден руски комплекс Casa Real. Компания в журито ще й прави още една екзотична хубавица – кубинската балерина Янине Перейра, която е женена за българин и очаква първото си дете.

Освен десет модела, които ще се борят за престижната титла, гостите ще се порадват на джаз изпълнения, руски песни и огнено шоу на група Ф4.

Освен това Мис Пукет ще открие и дефилетата на традиционния моден спектатъл Grand Glamour Show – Marina Dinevi, който ще е в неделя на сцена пред Планет Яхт от 23 часа. Там ще дефилират още Мис България Марина Войкова, Мис и Мисис България Галена Димова, Мис Созопол Янита Димитрова, топ-модела Миглена Николова, Мис Несебър Гергана Стойкова, Мис Св. Влас Натали Тодорова, Мис Бургас Габриела Пеева и други.

Те ще представят колекции от поледната колекция на Megz – с дизайнер Миглена Каканашева, бижутата на ювелирно студио Белисима, банските костюми на SugerFree, ексклузивните кожени палта на Pera Group, дизайнерските тоалети на моден бутик D_Stores. Родният Филип Плейн – дизайнерът Едис Пала пък ще закрие дефилетата по повод петата годишнина на Гранд Глемър Шоу с колекция есен-зима от мъжки облекла.

Куба балерина Куба балерина бремена Miss Puket

Вижте още

Известният хотел Ritz в Лондон е продаден

leni

От 2020 г. Влизаме във Великобритания с международния си паспорт

ivan

Екскурзоводи получиха професионални удостоверения за правоспособност

ivan

Напишете коментар