Invest Build Media
Инвестиции

Expo Hospitals ще представи най-новите постижения в медицината през октомври в София

Болници и други лечебни институции, както и най-новите методи в медицината ще бъдат представени в международното изложение Expo Hospitals, което ще се проведе в София  в началото на октомври в Националния дворец на културата (НДК). Официалното откриване ще бъде на 6 октомври 2018 г. в централното фоайе на двореца, като се очаква да присъстват официални гости от страната и чужбина.

Изложението ще бъде домакин на болнични заведения от България и цяла Европа, като целта е да се запознаят участниците и посетителите в него с начини и възможности за получаване на висококачествено, надеждно, бързо и достъпно медицинско лечение.

Избягвайки от стреса на хората в болничната обстановка, Expo Hospitals 2018 дава възможност за „спокоен разговор на кафе“ относно най-високотехнологични методи на лечение и възможност за преместване на лечението на даден пациент от една държава в друга. В днешните условия, в рамките на Европейския съюз, а и на Европа и света, здравният туризъм е нещо нормално и търсено от хората, особено тези, които се справят с трудно лечими заболявания.

В концепцията на Expo Hospitals 2018 е заложено основно информираност в неболнична обстановка за видовете услуги и здравни грижи, които предлагат болниците в България, както и в съседните ни държави и Западна Европа. Изложението предлага отлична възможност на хората, в неболнична среда да се запознаят с възможностите за профилактика, диагностика и лечения на различни заболявания или процедури подобряващи начина им на живот или естетичния вид.

Посетителите ще имат възможност за безплатни прегледи на място, консултации с водещи български и чужди специалисти,  дискусионна и съпътстваща програма, която ще бъде обявена седмица преди мероприятието.

Вижте още

Самоосигуряващите се вече дължат по 20,40 лв. на месец здравна вноска

ivan

АПИ обяви обществена поръчка за пътни знаци за следващите 5 години

ivan

Икономическият министър: Четвърти сме по иновационна динамика в Евросъюза

ivan

Напишете коментар