Invest Build Media

Spring Bright Awards 04.04.2024 – Награди за бизнес и туризъм

admin
                                                
Какво, къде, кога и защо

По традиция най-ярките пролетни награди за бизнес и туризъм в България Spring Bright Awards 2024  ще се проведат на 4 април от 19:00 часа в зала „София“ на хотел „Маринела“.

Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории и ще се връчват от представители на министерства, държавни агенции, бизнес журналисти и медийни партньори.

Главен организатор е Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на повече от 20 медии. Водещ на церемонията ще бъде лицето на БНТ1 Йоанна Драгнева. За музикалното настроение на гостите ще се погрижи певецът Георги Величков.

Категории

Наградите се разпределелят в няколко основни категории:

 • Строителство и инвестиции;
 • Декорация и обзавеждане;
 • Хотели и заведения;
 • Земеделие и храни;
 • Застраховане и осигуряване;
 • Дизайн и архитектура;
 • Право;
 • Образование
 • Медицина;
 • Красота и здраве; козметика
 • Мода;
 • Спорт и уелнес /wellness/;
 • Търговия;
 • Услуги;
 • Кауза

Изпращайте своите предложения за номинации на компании, бизнеси и лица на електронната поща: springbrightawards@gmail.com.

Предложения ще се приемат до 11.03.2024 г. и ще се разглеждат по реда на пристигането им.

Ще бъде обявено гласуване за номинации и във ФБ страницата нa Bright Awards

https://www.facebook.com/summerbrightawards

Оценяване и жури

Номинираните в отделните категории ще се качат и на страницата за бизнес, строителство, архитектура и туризъм: www.investbuild.eu. 

В състава на журито, които определят наградените, влизат десет журналисти, работещи в ресор „бизнес“, „шоубизнес“ и „туризъм“. Журналистите присътват всяка година на церемонията и връчват част от наградите. Събитието се осъществява и с подкрепа на Министерство на туризма и на народни представители от различни комисии, които също присъстват на церемонията и поднасят призове в отделни категории.

Наградите се връчват за най-голям принос в предприемаческия и туристическия бранш и дават възможност да бъдат публично отличени успешните и ефективните бизнес практики, управленски модели, включително и в развитието на човешкия капитал, личните качества и достижения.

Отличените компании и личности получават признание за постигнати успехи и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и иновативни брандове.

Резервиране на място

Цената от 140 /сто и четиредесет/ лв. Кувертът включва welcome drink и лек кетъринг, вечеря /3-степенно меню/, напитки и безалкохолни. Всеки, който има желание да присъства на събитието, може да резервира своето място чрез закупуването на куверт.

При закупени 5 + куверта получавате 5% отстъпка от цената при ранно закупуване до 11-ти март, при закупени 10 + куверта получавате 10% отстъпка от цената при ранно закупуване до 11-ти март.

Диамантена ВИП маса – на събитието ще има 4 диамантени маси точно срещу сцената. Кувертът за място на диамантената маса е 170 лв. Комплимент – изненада от организаторите. Забележка: Диамантените маси нямат отстъпка.

НЯМА ТАКСА НОМИНАЦИЯ

Програма на церемонията

19:00 – welcome drink и лек коктейл, снимки пред стената на славата
19:45 – настаняване в зала „София“ на хотел „Маринела“ за вечерята на големи маси за 10 души
20:00  – 20:15 – старт на церемонията
21:20  – мини концерт на Георги Величков                                                                                                        22:00 – благотворителна томбола

Облекло: Бляскаво

Цветове в залата: Зелено, цикламено, златно

Лице за контакт: Елена Ангелова, тел: +359 896 154 403, email: springbrightawards@gmail.com

По банков път се заплаща благотворителен куверт на цена от 140 или 170 лв, в зависимост каква маса сте избрали. Ако сте физическо или юридическо лице, което не е регистрирано по ДДС, плащането на куверта от 140 лв или 170 лв може да стане по сметка на двете сдружения „Доброто“ или БИМА /медийната асоциация/:

Сдружение Доброто БГ

BG89BPBI79421200026224

Пощенска банка

__________________________________

БИМА Сдружение

BG12CREX92601057931001

Токуда банка

Основание: Благотворителен бал + имена на присъстващи, или име на присъстващ + 1, 2 и т.н.

Моля, свържете се с нас на телефоните или по имейл, ако желаете да ви се издаде фактура от фирма, регистрирана по ДДС, в този случай се начисяват 20% ДДС.

Приемат се плащания както по банков път, така и в счетоводството на адрес: Студентски град, ул. „Александър Фол“ 2, вътрешен двор, офис част

Церемонията е в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми. На място ще бъде проведена и благотворителна томбола с цена на билетчето 10 лв.

                                                        Спонсорски пакети 

Ако желаете да бъдете спонсор на събитието, моля изискайте нашите рекламни пакети.

Лице за контакт: Елена Ангелова, тел: +359 896 154 403,

email: springbrightawards@gmail.com

Спонсорството не е обвързано по никакъв начин с получаването на награда!