Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Продават историческо имение на Уорнър Брадърс в Бевърли Хилс

Имение в Бевърли хилс, прославило се с бурни купони на звезди на Холивуд, се продава за 40 милиона долара. В него Мерилин Монро не просто е била в центъра на веселбите, а е живяла известно време, разполагайки със своя спалня.

Построено е през 1923 година за Хари Уорнър, създател на едноименните филмови студиа. Разполага със 7 спални и 7 бани и е по проект на архитект Пол Уилямс, който е смесил различни стилове, включително „Тюдор“.

В интериора има доста символи на достолепност. Като например френската камина от XIV век, направена от европейски мрамор, намираща се в най-голямата и пищна спалня. Или кристалният полилей от 20-те години в дневната, както и завесите от висококачествена коприна. А както подобава на холивудски дом, има и зала за прожекции, чиито екран е маскиран зад масивна картина.

Имотът се намира на хвърлей от Сънсет булевард, но е добре скрит от вековни дървета, като общата му площ е 5060 кв. м., жилищната е 1200 кв. м. Реновиран е основно през 1996 г. В двора новият собственик и гостите му ще могат да се наслаждават на тенис корт, басейн, водопади, пространство за игри, СПА, аквариум. Ще разполагат и с гараж за 3 коли и с паркинг за 20.

Вижте още

В коя държава най-много от жителите притежават собствено жилище?

leni

Върнаха на общината в Пловдив къща „Ламартин“

admin

Отличиха най-грозната сграда във Великобритания

admin

Напишете коментар