Invest Build Media
Туризъм и Екология

Известен лондонски пазар пусна безплатни онлайн готварски курсове

Има едно умение, което всеки трябва да притежава в епохата на социална изолация: да може да готви.

Мерките за социално дистанциране по време на борбата с пандемията от коронавирус накараха много от нас да преосмислят начина, по който се храним.

В момент, в който ресторантите са затворени, а пазаруването е истинско приключение, което се препоръчва да преживявате възможно най-рядко, е важно да знаете как да използвате съставките, така че да се наслаждавате на удовлетворяващо и здравословно хранене.

За щастие, не е нужно да сте Гордън Рамзи.

Сега имате уникалната въззможност да взимате безплатни часове по готвене онлайн, благодарение на Borough Market в английската столица Лондон, съобщи Lonely Planet.

Този исторически пазар съществува вече повече от 1000 години и предлага на посетителите както да напазаруват пресни продукти, така и да се насладят на някои от най-добрите ресторанти в Лондон, според Lonely Planet.

Но тъй като много хора избират или им е наредено да стоят у дома, много от магазините на пазара са решили да затворят врати.

Вместо да посещава лично пазара, всеки, който иска да усвои нови уменият за готвене, може да го направи онлайн чрез акаунтите му във Facebook и Instagram.

Пазарът е създал онлайн общност за хора, които искат да се научат да готвят (или да готвят по-добре), наречена Borough Market Community във Facebook, съобщи Lonely Planet.

Там можете да намерите рецепти, съвети и видеоклипове, които да ви научат как да създавате вкусни ястия у дома. Освен това пазарът започна да стриймва курсове по готвене с готвачи и други експерти в областта в Instagram Live.

Вижте още

7-те най-невероятни гори в света

leni

Олег Сафонов: България и Русия ще си сътрудничат в туризма и през 2017 г.

admin

Светва коледната елха в Пловдив на 1 декември

Напишете коментар