Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Хотелска стая, „кацнала“ на едно дърво

Къщичката построена сред клоните на дърво е символ на детската свобода и често я свързваме с безгрижно детство, игри и забавления. В тази статия обаче ще ви покажем една такава къща, която е с по-различно предназначение и определено има с какво да ви изненада.

Suite Blue  е един необичаен хотел (стая), носещ името La Piantata, разположен в един очарователен и живописен район в централна Италия – Арлена ди Кастро. Нестандартният хотел е създаден по модела „къща на дърво“ и може да превърне мечтата ви за уникална ваканция в реалност.

prikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-1g

Конструкцията е издигната на 8 метра над земята и представлява едностайна къща с площ от 44 м², сгушена в клоните на вековен дъб. Преди да обърнем внимание на интериора, искам да насоча вниманието ви към природата, заобикаляща къщата. Мястото е заобиколена от хълмове, дървета и уникално красиви лавандулови полета … Приказка!

„Хотелът“ предлага на своите гости стая с голямо двойно легло, баня и просторна тераса, чиито гледки са повече от красиви. Интериорът е много семпъл, изцяло изграден от дърво, целящ да подпомогне за създаването на пълна хармония между посетителите и околната среда.

Това е първата къща на дърво, която е построена като туристическа атракция в Италия и несъмнено е една много добра идея. Насладете й се …


prikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-3gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-4gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-5gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-6gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-7gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-8gprikazna-kashta-na-darvo-v-italiq-9g

Вижте още

Стар Ситроен превърнат в туристическа спалня

admin

Столове с нестандартен дизайн

leni

Изграждането на бъдещето: Нов метален мост за Царево и Ахтопол

А. Стойковa

Напишете коментар