Invest Build Media
Туризъм и Екология

Дворецът на Медичите се е превърнал в 5-звезден хотел във Флоренция (СНИМКИ)

Дворецът на Медичите или дворецът Медичи-Рикарди (на италиански: Palazzo Medici Riccardi) е ренесансов дворец във Флоренция.

Формата на оригиналната сграда е почти кубична. Тя е с централен двор, от който през портал се предоставя достъп до градина, заобиколена от високи стени. Фасадата е изградена от дялан камък, който през Средновековието обикновено бил запазен за обществените сгради, в които заседава градската управа.

Дворецът е построен през 1473 г. за Bartolommeo Scala, дясната ръка на Лоренцо Великолепни. През 1585 г. преминава в ръцете на Медичите и бъдещия папа Лъв XI. След като през 1605 г. е избран за папа, имотът преминава в ръцете на сестра му Костанца, която се жени за Ugo della Gherardesca. Семейството Герардеска го стопанисват в продължение на три века.

През 1882 г. дворецът преминава в ръцете на бившият вице-крал на Египет, Исмаил Паша, който обаче се разделя много бързо с него, след като не му разрешават да премести в него харем си. През 1940 г. дворецът става собственост на Металургичната асоциация на Италия а през 2008 г.

Four Seasons го превръщат уникален в 5 звезден хотел. 

Тук може да разгледате главозамайващите цени, срещу които може да отседнете в средновековен замък, изпълнен с лукс и елегантност – https://www.fourseasons.com/florence/accommodations/

Разгледайте прекрасната галерия от снимки, дело на Krassimir Ivanoff

Снимка на Krassimir Ivanoff.

Снимка на Krassimir Ivanoff.

Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.Снимка на Krassimir Ivanoff.

Вижте още

190 динара ще плащат колите по новата магистрала от Ниш до България

ivan

С 19% нараснали посещенията на туристи у нас през 2017 г.

ivan

Инспекцията по труда започва масирани проверки в зимните курорти

admin

Напишете коментар