Invest Build Media
Архитектура и Дизайн Бизнес и Инвестиции Награди

Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов ще пеят за спасяване на Александър Невски

Силвия Кацарова, Катя Близнакова, Искрен Пецов, Цвети Радойчева, малките звезди Валериа Войкова и Валерия Стоянова ще са част от концерта, който се организира в помощ на катедралата „Св. Александър Невски“ и е част от Благотворителен бал на строителите и архитектите, който ще се проведе но 19-ти юни в хотел Маринела. Събитието под патронажа на Светия Синод на Българската Православна Църква, като лично се е ангажирал епископ Герасим – главен секретар на Светия Синод. По време на мероприятието ще се проведе томбола, търг с предмети на изкуството и ще се раздадат 10 приза на компании за строителство, инвестиции и архитектура.

Храмът е сърцето и душата на София, а днес има спешна нужда от ремонт и реставрация, заради непрестанните течове, които съсипват ценните иконописи. Започна дарителска кампания по всички възможни канали – чрез DMS номер 17 777 с текст NEVSKI (цена 1 лв.), може да се извършват дарения и в най-голямата благотворителна платформа HelpKarma.com: https://bg.helpkarma.com/campa…/za-velichieto-na-hrama-1071

Водещи на събитието ще са певицата и актриса Йоана Драгнева и лицето на предаването на БНТ „Туризъм БГ“ Мирослав Димитров.

Организатор е сдружението с нестопанска цел Балканската медийна асоциация съвместно с генералното медийно партньорство на Българската Национална Телевизия и Българското Национално Радио. Медийна помощ оказват още Българска Телеграфна Агенция, телевизия „Евроком“, вестниците „Стандарт“, „Труд“, „Строител“, „19 минути“, „България днес“, списание 2В2, както и множество онлайн издания – investbuild.eu, sofiainfo.bg, pik.bg, woman.bg, blitz.bg, bnews.bg, blife.bg, trafficnews.bg, epicentre.bg, topnovini.bg, glas.bg, drum.bg, dromomania.bg, no-comment.bg и много други.

Подкрепа оказват и Българска-Търговска Промишлена Палата, Лайънс Клуб София – Витоша, Изпълнителната агенция на насърчаване на малките и средни предприятия и много други.

Благотворителният бал се осъществява благодарение на банка ДСК, Далл богг – качествено застраховане с иновации, Ekabo – арх. Пано Козаров, агенция за недвижими имоти Antre, строително-инвестиционна компания ГеоСтрукт, Little Giant – лидер в производството на много функционални стълби, Build Technic, Паркетен свят и Ивент Декор Диаманти, които ще превърнат залата в приказна феерия.

Вижте още

Как да декорираме балкона? (СНИМКИ)

leni

Започнаха номинациите за Spring Bright Awards – награди за бизнес и туризъм

leni

Илън Мъск „похарчи“ 15 млрд. долара за… един туит

leni

Напишете коментар