Invest Build Media
Туризъм и Екология

Едни от най-забележителните хотели в света

Добре дошли в най-забележителните хотели в света – архитектурни скъпоценни камъни, счетени за достойни да бъдат включени в портфолиото „от уникални имоти по цялото земно кълбо“ на Design Hotels.

Компанията предоставя хотелиерски услуги на мрежа от над 300 независими малки бутикови и луксозни хотели в над 50 страни по света.

Daily Mail подбира най-впечатляващите от тях – от курорт на Малдивите (със собствен морски биолог) през бутиков имот, разположен в древни пещери в Италия и изумително реновирано имение в Манчестър до грандиозна къща на тайландски плаж, в която са отсядали семейство Кардашиян.

Курортът предлага на гостите си девствена тропическа екосистема, за която се грижи морски биолог на място. Има 125 частни вили, половината от които са с басейн.

Nature Eco Residences, Санторини

На гръцкия острон Санторини има няколко спиращи дъха хотели – и Nature Eco Residences определено е един от тях. Имотът предлага 15 стаи, разположени в близост до древното селище Акротири.

Iniala Beach House, Тайланд

Според Design Hotels това е„шедьовър на дизайна, който съчетава традиционната тайландска архитектура с органични, съвременни форми“. Имотът е разположен сред девствените пясъци на плаж Натай, а възможностите за настаняване са ограничени – три „изящни“ вили, два апартамента и „грандиозен“ мезонет.

Rockhouse Hotel, Ямайка


Неговите шестоъгълни сгради със сламен покрив, вулканичната брегова линия на Ямайка и искрящите тюркоазени води му придават „вид и усещане, които идват направо от фантазията на Робинзон Крузо“. Има зашеметяващ инфинити басейн и стъпала, издълбани в скалата, за бърз достъп до Карибско море.

Hotel Alaia, Чили


Този имот, предлагащ 12 апартамента, се намира на чилийския полуостров Пунта де Лобос. Хотелът се помещава в „ниско разположени минималистични конструкции, изработени от местно дърво, черна скала и материали, рециклирани след земетресението през 2010 г.“.

Hotel Escondido, Мексико


Хотел Ескондидо, който се намира между Тихия океан и планинската верига Сиера Мадре дел Сур, е истински рай за любителите на плажове и търсещите адреналин върху дъската за сърф.

Настаняването е под формата на селски бунгала с гледка към морето и околните кактуси.

Ion Adventure Hotel, Исландия


„Бетонен шик плюс топли дървени акценти и лава“ – така е описван хотелът от Design Hotels. Той се издигна като феникс от пепелта на изоставен хан в близост до Селфос.

 

източник: profit.bg

Вижте още

Стартира процедура по заличаване на 21 туроператора от Националния туристически регистър

ivan

Колко цигари и алкохол може да внесем в Гърция без наказание?

ivan

Румен Драганов: Министърът ни нищо не разбира от туризъм

ivan

Напишете коментар