Invest Build Media
Без категория

Антъни Хопкинс отбелязва 45 години без капка алкохол

Сър Антъни Хопкинс е изключителен актьор, които сме гледали със затаен дъх, със страх, с изумление и немалко пъти със сълзи в очите.

Той обаче е не само актьор, но и човек, който много добре знае какво означава да се бориш със своите собствени демони в живота. Защото, въпреки успешната си кариера, Антъни признава, че първите години от нея са преминали в компанията на един ужасен „приятел“ – алкохола.

На вчерашния ден, преди 45 години Хопкинс решава да се раздели с тази своя слабост и този вторник той отбеляза 45 години трезвеност. Това важно признание актьорът сподели чрез Инстаграм профила си, публикувайки видео, в което казва:

„Добро утро! Идва Нова година! Тази година беше тежка и пълна с тъга за много хора. Но на този ден преди 45 години се бях запътил към истинско бедствие, напивайки се до смърт. И получих прозрение, нещо в главата ми, което каза „Ще живееш или ще умреш?“ Реших да живея. После дойде спокойствието и животът ми стана невероятен. Имал съм своите съмнения, но издържах.

„Днес е денят, за който толкова се тревожех вчера!“ Затова, всички вие, млади хора, не се отказвайте, борете се и велики сили ще ви дойдат на помощ! Честита нова година! Тя се бъде най-добрата!“

Вижте още

През март 2021 г. пускат специалния епизод на „Приятели“

Ограбиха саудитска принцеса в апартамента й в Париж, взели й вещи за 600 000 евро

Вижте какво видяха астронавтите от МКС (ВИДЕО)

Напишете коментар