Invest Build Media
Туризъм и Екология

Претендентките за титлата „Мис Сливен“ 2022 ще дефилират с облекла на DiKa

Участничните в конкурса ще покажат най-актуалните тенденции, представени в колекция Есен-Зима ’22 на модната марка. Специално подбраните облекла включват колекция плетива, дрехи в земни тонове, както и интерпретации на тема еко кожа – в съответствие със световния моден подиум. Дизайнерският екип на DiKa и този път отделя специално внимание на баланса между функционалност и естетика: дрехите са адаптирани към спецификите на метеорологичните условия през това време на годината и едновременно с това остават стилни, женствени и модерни. Цветовите гами използват богатството на есенната палитра, създавайки хармонични съчетания, достойни за любителите на капсулния гардероб.

DiKa e българска модна марка с близо 30 години история на пазара. От 2017г. тя е част от

Е Миролио Груп – глобален лидер в текстилната индустрия. Силният усет за стил и модни тенденции, допълен от високото качество и пълен цикъл на произвоство – от платове и прежди, до финални облекла в собствените магазини, са гаранция за елегантност и актуалност на моделите. DiKa предлага на своите клиенти дрехи, които са 100% произведени в Европа. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия.

Конкурсът „Мис Сливен“ е част от веригата „Мис България“. Събитието ще се проведе в зала „Сливен“ на 19 октомври от 19:30 часа.

Вижте още

Лондонското метро вече работи и през нощта

admin

Повечето чужденци у нас искат да отсядат в луксозни хотели

ivan

Нови 76 пътнически вагона за БДЖ: Сделка с „Дойче бан“

Напишете коментар