Invest Build Media
Туризъм и Екология

Зимна приказка в Пампорово: Оферта за лифт карти на специална цена

Пампорово, един от най-популярните зимни курорти в България, предлага специално предложение за ски и сноуборд ентусиасти. Срокът за предварителна продажба на лифт карти на миналогодишни цени е удължен до 15 ноември.

Всички желаещи имат възможност да си осигурят еднодневната лифт карта „Select“ на цена от 75 лева за възрастни, 59 лева за младежи до 17 години и 45 лева за деца до 12 години до 15 ноември. След тази дата, в периода от 16 ноември до 10 декември, цените ще се увеличат до 82 лева за възрастни, 65 лева за младежи и 49 лева за деца.

Пампорово обаче не спира на това. Всички, закупили лифт карта за ски зона Пампорово, ще получат допълнителен бонус – възможността да използват ски зоната на Чепеларе.

За новия зимен сезон Пампорово подготвя различни подобрения. Туристите ще могат да се насладят на модерен шестседалков лифт, обновена южна ски зона и нов детски снежен парк на ски център Малина. Това обещава още по-приятно и вълнуващо преживяване в един от най-обичаните ски курорти в страната.

Вижте още

Красотата на Белоградчик

leni

Решението на ЕС да се затворят границите е отложено

leni

Кметът Фандъкова: Без строителство на Витоша, освен на спортни съоръжения

ivan

Напишете коментар