Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Ангел Славчев: Приоритет ми е бързата помощ, абсурдно е хора да умират, заради липса на линейки

Пред препълнена зала на отворена среща в Самоков водачът на листата за 23 МИР София и 2 МИР Бургаас Цончо Ганев и кандидатите за народни представители от Област София Ангел Славчев, Иван Иванов и Петър Петров отговориха на десетки въпроси на граждани, които пък ги посрещнаха с хляб и сол.

“В три парламента “Възраждане” доказа, че никой от нас няма да се продаде и да забрави приоритетите си. Нормално е да имаме ниска избирателна активност, след като 35 години сме лъгани. Народът не гласува, не защото се е уморил да гласува, а защото не вярва. Само от нас зависи да докажем думите с делата си. Затова съм тук сега при вас и се радвам, че залата е пълна.”, каза Цончо Ганев.

И допълни: Ако сега някой ме попита с какво се гордея и какво мога да посоча като най-голямата победа на “Възраждане”, откакто е в политиката и парламента, аз ще кажа, че ние показахме, че за 35 години в България може да има политическа сила, която ще влезе в парламента и да ащитава това, което говори, да защитава българщината и националния ни интерес.”

“Един от най-големите проблеми, с които се сблъскваме навсякъде, освен инфраструктурата, която е под всякаква критика, е здравеопазването. В цялата област от години има проблем, наречен бърза помощ. Нея изобщо я няма. Това е една от първостепенните ни задачи, които сме поели като ангажимент – да направим така, че да има бърза помощ във всяко едно населено място на територията на областта и тя да отговаря на името си – бърза помощ. С господин Иван Иванов, тъй като сме доста активни в областта, сме си приготвили цял списък от директори на различни държавни дружества и бързата помощ е една от първите, при които ще отидем. Абсурдно е в 21-ви век да нямаме бърза помощ.”, каза и кандидатът за народен представител Ангел Славчев.

„Възраждане е с N12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Вижте още

Отличават сградата на новата онкологична болница „Дева Мария“ на BURGAS BUSINESS AWARDS

Volvo и Geely се сливат

leni

Исторически ръст в цената на петрола през май

leni

Напишете коментар