Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Туризъм и Екология

MyTiande.bg с престижна статуетка от Bright Awards – наградите за бизнес и туризъм

На престижното събитие на Балканската Медийна Асоциация, проведено в хотел Маринела, MyTiande.bg беше отличен с награда в категория “Бизнес”. Наградата бе приета от Мая Казакова, чийто находчив ум и високи постижения в сферата на търговията й заслужиха това признание.

Мая Казакова и Георги Иванов, основни двигатели за развитието на MyTiande.bg като лидер в предлагането на висококачествени продукти за здраве и красота. Компанията е известна със своите иновативни продукти, които съчетават традиционни методи от Източната философия с модерни технологии, гарантирайки високо качество и ефективност.

„Тази награда е признание за усилията и отдадеността на нашия екип. Ние даряваме здраве и красота на хората ползващи нашите продукти и финансова постижения на работещите в нашият екип “ каза Мая Казакова по време на церемонията.

„Тази награда е признание за усилията и отдадеността на нашия екип. Гордеем се, че чрез нашите продукти ние носим здраве и красота и финансови успехи на всички, които работят с нас, “ каза Мая Казакова по време на церемонията.

Събитието привлече внимание на широк кръг от медии и бизнес лидери от Балканите, подчертавайки важността на иновациите и качеството в съвременния бизнес. Наградата от Балканската Медийна Асоциация е още едно доказателство за ангажираността на MyTiande.bg към високи стандарти и удовлетворение на клиентите

Вижте още

Външните граници на ЕС се затварят за 30 дни

leni

Повечето българи живеят в лоши жилищни условия

admin

Състезателка по конна езда с туристически приз за Плаващата къща. Кои са останалите?

leni

Напишете коментар