Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Софийски офис попадна в престижна класация за най-популярни работни площи

Един от водещите онлайн източници в сферата на офис дизайна – Office Snapshots, обяви 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г., като постави Paysafe България на седмо място.

Класацията, обявена през януари 2017 г., включва компании като Dropbox (в Остин, Тексас) – на осма позиция, Red Bull (в Стокхолм, Швеция) – на девета позиция, и Google (в Кеймбридж, Масачузетс) – на единадесета позиция. Софийският офис на Paysafe е единствената локация от Източна Европа, която е намерила място в класацията в началната десетка.

Paysafe се премести в новия си офис в София в края на 2015 г. Оттогава постепенно увеличи офисното си пространство, като в момента над 800 служители работят на площ, обхващаща пет етажа в Capital Fort – една от най-модерните офис сгради в София.

Вътрешният дизайн на новия офис на Paysafe е поверен на софийското студио за дизайн и архитектура – Cachè Atelier, чиято задача беше да създаде уникална, гостоприемна и модерна среда.

Генералният директор на Paysafe България Мирослав Божилов, коментира: „За нас в Paysafe е от голямо значение да осигурим забавна, уютна, но също така вдъхновяваща и мотивираща работна среда. Нашата основна цел за проекта беше да създадем пространство, в което екипът ни да се чувства като у дома.

Същевременно искахме да сме сигурни, че при първата си стъпка в офиса всеки служител или кандидат за работа може да почувства Paysafe като място, където може да разшири своите хоризонти и да научи нещо ново в една приятелска и открита среда.“

Днес офисът на Paysafe в София е глобален център „Операции“ на Paysafe Group за ИТ услуги и инфраструктура, управление на риска, предотвратяване на измами и обслужване на клиенти.

Екипът на компанията може да се възползва от богат набор от външни и вътрешни обучения и програми за развитие, съобразени с техните конкретни нужди и желания.

Office Snapshots е международна общност за офис дизайн с централа в Санта Барбара, Калифорния.

Основан през 2007 г. като възможност хората да погледнат „зад кулисите“ на едни от най-вдъхновяващите компании, уебсайтът на Office Snapshots е публикувал информация за близо 3000 офиса, създадени от 700 студия за дизайн и архитектура в последните 10 години. Така той се превърна в един от водещите сайтове за дизайн в света.

paysafe-office-02

paysafe-office-03

paysafe-office-04

paysafe-office-05

paysafe-office-06

paysafe-office-07

paysafe-office-08

paysafe-office-09

Вижте още

Вежди Рашидов: Няма да харчим пари за монумента на Бузлуджа

admin

Местен жител хвана в лъжа кметът на столичен квартал Овча купел

Линеен парк и зелено трамвайно трасе предлагат за бул. „Македония“ от „Спаси София“

admin

Напишете коментар