Invest Build Media
Туризъм и Екология

Обама замина със семейството си за Мартас Винярд

Президентът на САЩ Барак Обама и семейството заминаха в събота от столицата Вашингтон на двуседмична ваканция на шикозния остров Мартас Винярд, край североизточното крайбрежие на страната, предаде Франс прес.

Така Обама спазиха датиращата от 2009 г. традиция да прекарват лятната си почивка през август на това парче земя край прочутия нос Код, в щата Масачузетс. Президентското семейство „изневери“ на Мартас Винярд само през 2012 г., когато държавният глава водеше кампания за своето преизбиране. През януари Барак Обама ще напусне Белия дом, тъй като по конституция има право само на два последователни мандата.

Обама е придружен на остров Мартас Винярд от съпругата си Мишел, от двете им дъщери, 18-годишната Малия и 15-годишната Саша, и от семейните кучета Бо и Съни. Куп журналисти и фоторепортери ще следят как президентското семейство прекарва своята ваканция в разходки, плажуване, игра на голф и похапване в местните ресторанти.

Предвидено е Обама да се завърнат във Вашингтон на 21 август, неделя.

Остров Мартас Винярд е любимо място на най-влиятелните американски семейства от източното крайбрежие на САЩ. Сред тях са клановете Кенеди и Клинтън. Също по традиция Обама прекарват зимната си ваканция на Хавайските острови, на които е преминало част от детството на президента.

obama-vineyard-01 obama-vineyard-02 obama-vineyard-03 obama-vineyard-04

Вижте още

Вижте паролата за wifi на всяко едно летище в света

leni

Жилищата с най-голям интерес: Двустайни апартаменти от ново строителство

Електронни билети за гостите на Арбанаси и Велико Търново

Напишете коментар