Invest Build Media
Без категория

Брейн Сторм Консулт с трето издание на бизнес коктейл-форум „Сподели успеха си с нас“

Брейн Сторм Консулт организира трето поред издание на бизнес форум „Сподели успеха си с нас“, по случай откриването на нов корпоративен офис в София. Събитието ще се проведе на 26 юни 2019 г. от 18:00 ч. в Зала 10 на НДК. Официалното откриване ще стартира с празнично освещаване  на офиса, намиращ се в Лозенец, ул. „Люба Величкова“ № 9, ет. 6 и ще бъде последвано от форума, посветен на успеха и изграждането на дългосрочни взаимоотношения.

Брейн Сторм Консулт е сред водещите финансово-счетоводни компании в България. Тя предлага затворен кръг от услуги, започвайки от бизнес, правни, финансови и данъчни консултации, преминавайки през управление на бизнеса, счетоводството и одита, и завършвайки с финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL. Фирмата е успяла да създаде една „Бизнес Вселена“, в която всички нейни контрагенти си партнират помежду си и постоянно се стреми да подобрява бизнес климата между тях.

Повишаване на информираността за възможностите пред предприемачите, споделянето на опит и умения ще бъдат фокусът на предстоящата бизнес конференция. Като организатор, Брейн Сторм Консулт ще стартира презентационния панел, а след това компании от различни браншове ще разкажат за своята дейност и това, което им помага да се усъвършенстват. Програмата ще завърши с коктейл и неформални срещи сред отделните представители на бизнеса.

 

Медийни партньори: Business Club, ИНСМАРКЕТ

Вижте още

Производствено-административна база на КАТРА ГРУП, Пловдив

galia

ДЗЕН градина на покрива, София – Landscape design studio

galia

Посрещнахме новата 2019 година. Да ни е честита!

ivan

Напишете коментар