Invest Build Media
Инвестиции

Третото издание на форума „Сподели успеха си с нас“ събра представители на бизнеса в София

Проведе се третото поред издание на бизнес коктейл-форума „Сподели успеха си с нас“. Водещи теми на събитието бяха създаване на условия за растеж, перспективи и работещи практики на местния бизнес.

Организатор бе Брейн Сторм Консулт, една от водещите финансово-счетоводни компании в България, а Бизнес клуб и Инсмаркет се включиха като медийни партньори на събитието, което се проведе на 26.06.2019 г. в София, зала 10 НДК.

Програмата беше разделена на две части – презентационен и дискусионен панели.

В залата присъстваха представители на над 150 фирми. Гостите бяха от различни браншове, с изключително разнообразни сфери на дейност.

На конференцията бяха представени изпитани модели и тенденции за развитие на успешен бизнес у нас. Лектори бяха едни от най-големите и проспериращи брандове и агенции – „Българска агенция за инвестиции“, Дейзи Тех Ад и много други.

Началото на форума бе поставено от г-жа Камелия Трезийска, собственик и генерален мениджър на Брейн Сторм Консулт, след което домакините старираха като първи участник в презентационния панел.

Форумът бе изключително полезен за всички, които се стремят да подобряват своето портфолио и да работят по-ефективно. Аудиторията имаше шанса да получи ценна информация за техники и начини за усъвършенстване.

В приятна коктейлна обстановка, гостите и участниците се включиха в двустранни срещи, чиято цел бе осъществяване и затвърждаване възможностите за потенциални бизнес партньорства.

Вижте още

Европейските борси прекъснаха печелившата си серия

leni

Тол системата плаши превозвачи, те говорят за протест

ivan

Запознати твърдят, че нов данък „Градушка” ще вдигне цените на застраховките

ivan

Напишете коментар