Invest Build Media
Инвестиции

Третото издание на форума „Сподели успеха си с нас“ събра представители на бизнеса в София

Проведе се третото поред издание на бизнес коктейл-форума „Сподели успеха си с нас“. Водещи теми на събитието бяха създаване на условия за растеж, перспективи и работещи практики на местния бизнес.

Организатор бе Брейн Сторм Консулт, една от водещите финансово-счетоводни компании в България, а Бизнес клуб и Инсмаркет се включиха като медийни партньори на събитието, което се проведе на 26.06.2019 г. в София, зала 10 НДК.

Програмата беше разделена на две части – презентационен и дискусионен панели.

В залата присъстваха представители на над 150 фирми. Гостите бяха от различни браншове, с изключително разнообразни сфери на дейност.

На конференцията бяха представени изпитани модели и тенденции за развитие на успешен бизнес у нас. Лектори бяха едни от най-големите и проспериращи брандове и агенции – „Българска агенция за инвестиции“, Дейзи Тех Ад и много други.

Началото на форума бе поставено от г-жа Камелия Трезийска, собственик и генерален мениджър на Брейн Сторм Консулт, след което домакините старираха като първи участник в презентационния панел.

Форумът бе изключително полезен за всички, които се стремят да подобряват своето портфолио и да работят по-ефективно. Аудиторията имаше шанса да получи ценна информация за техники и начини за усъвършенстване.

В приятна коктейлна обстановка, гостите и участниците се включиха в двустранни срещи, чиято цел бе осъществяване и затвърждаване възможностите за потенциални бизнес партньорства.

Related posts

Първата дама на Азербайджан вече е почетен гражданин на Велико Търново

admin

Повече от половината от заетите в София са с висше образование

ivan

БНБ регистрира Спад на преките чуждестранни инвестиции в началото на годината

ivan

Leave a Comment