Invest Build Media
Туризъм

Сложиха мощно нощно осветление на плажа в Слънчев бряг

Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи осигуряват тристранно осветяване на плажа в к.к. „Слънчев бряг“ нощно време. Ивицата е първата по нашето крайбрежие, която по цялото протежение е с изградено осветление. Вечер са осветени пясъкът, част от морето и крайбрежната алея. Новите лампи са монтирани на високи пилони, на всяка точка има по три тела. Това съобщи управителят на плажната ивица Кирил Спасов.

Целта е осигуряване на безопасност, комфорт, естетична нощна атмосфера, максимална сигурност за туристите. За нас това е основен приоритет. Гостите, без да имат притеснения, могат да се разхождат по плажа и нощем. Непрекъснато получаваме много високи оценки и добри отзиви от експерти, проверяващи, туристи, за нивото, на което се поддържа ивицата – чистотата, сигурността, охраната, осветлението. Постигнали сме 100 процента удовлетвореност на посетителите на плажа, каза Спасов.

Ивицата в „Слънчев бряг“ е дълга над 10 километра и на места е широка повече от 60 метра. Специални машини почистват плажа, използват се най-ефективните техники за обработка на пясъка, които улавят боклука след пресяване, а после заравняват обработените терени. Машините чистят всеки ден в часове, в които не създават дискомфорт на плажуващите. Освен машинно, плажът всекидневно се почиства и ръчно. Забавлението на туристите е гарантирано с разнообразни атракции – водни спортове, сърф, плажен волейбол и други.

Related posts

Безплатни автобуси и повече зимни идеи ще предложи Албена през 2018 г.

ivan

Виното продължава да измества ракията от трапезата на българина

ivan

Връчиха годишните награди в туризма

leni

Leave a Comment