Invest Build Media
Туризъм и Екология

Определиха най-добрия бар на света, в Ню Йорк е

Нюйоркският бар Dead Rabbit Grocery & Grog бе обявен за най-добрия бар в света, съобщи лента.ру, като цитира американския телевизионен канал СиЕнЕн. В състезанието World’s 50 Best Bars участваха заведения от цял свят.

„От години се стремим да вземем титлата за най-добър бар. Надпреварата беше толкова трудна, че бихме я сравнили с олимпийското злато“, заяви ликуващият Шон Малдун, съсобственик Dead Rabbit Grocery & Grog. Второ, трето и четвърто място заемат лондонските American Bar, Dandelyan и Connaught Bar.

В Топ 10 на култовите барове попадат още Attaboy в Ню-Йорк, The Gibson в Лондон, Employees Only и NoMad Bar – и двата в Ню-Йорк, гръцкият The Clumsies в Атина и лондонският Happiness Forgets.

Британската столица винаги се е представяла добре от страна на баровете и традиционните пъбове. От 2012 г. до 2015 г. първенец в класацията е бил лондонският бар Artisan, който сега обаче дори не е попаднал в нея. Причина за това е, че тази година бара са напуснали по собствено желание авторитетни служители, които съставяли менюто и листата с напитките. Скоро ги последвали и деветима бармани.

В класацията World’s 50 Best Bars тази година влизат заведения от 27 града в 20 страни, гласуването се извършва от 450 експерти.

dead-rabit-bar-03

dead-rabit-bar-02

dead-rabit-bar-04

Вижте още

Продавачи си обменят информация във Фейсбук за предстоящи данъчни проверки

ivan

Словения си докарва много нови туристи заради Мелания Тръмп

ivan

Сдружението на заведенията поиска ресторантите да отворят на Нова година

Напишете коментар