Invest Build Media
Туризъм и Екология

Определиха най-добрия бар на света, в Ню Йорк е

Нюйоркският бар Dead Rabbit Grocery & Grog бе обявен за най-добрия бар в света, съобщи лента.ру, като цитира американския телевизионен канал СиЕнЕн. В състезанието World’s 50 Best Bars участваха заведения от цял свят.

„От години се стремим да вземем титлата за най-добър бар. Надпреварата беше толкова трудна, че бихме я сравнили с олимпийското злато“, заяви ликуващият Шон Малдун, съсобственик Dead Rabbit Grocery & Grog. Второ, трето и четвърто място заемат лондонските American Bar, Dandelyan и Connaught Bar.

В Топ 10 на култовите барове попадат още Attaboy в Ню-Йорк, The Gibson в Лондон, Employees Only и NoMad Bar – и двата в Ню-Йорк, гръцкият The Clumsies в Атина и лондонският Happiness Forgets.

Британската столица винаги се е представяла добре от страна на баровете и традиционните пъбове. От 2012 г. до 2015 г. първенец в класацията е бил лондонският бар Artisan, който сега обаче дори не е попаднал в нея. Причина за това е, че тази година бара са напуснали по собствено желание авторитетни служители, които съставяли менюто и листата с напитките. Скоро ги последвали и деветима бармани.

В класацията World’s 50 Best Bars тази година влизат заведения от 27 града в 20 страни, гласуването се извършва от 450 експерти.

dead-rabit-bar-03

dead-rabit-bar-02

dead-rabit-bar-04

Вижте още

Интересът на сръбските туристи за краткосрочни пътувания към България се засилва

ivan

Вероятно и след 13 юли ще има забрана за влизане на чужденци в страната

leni

С някои екстри в хотелите ще се разделим завинаги

leni

Напишете коментар