Invest Build Media
Туризъм и Екология

Конкурсът Мис Созопол ще бъде воден от Весела Нейнски

Китайска принцеса пристига с шест куфара за конкурса

Весела Нейнски ще се изяви като водеща на очертаващия се като най-бляскав конкурс по морето Мис Созопол, който ще се проведе на 1 септември, неделя от 18:00 часа в замъка “ Влюбен във вятъра” – Равадиново. Освен това оперната прима и носителка на първата титла Мис Созопол през далечната 1994 година, ще извие ангелски глас по време на церемонията. Неин партньор като водещ ще бъде емблематичния за бургаска област журналист  Красимир Калудов.

Както медийно вече е известно, специално за конкурса от източната част на земното кълбо ще долети последната носителка на титлата Мис Китай Роузи Джу Син. Тя пристига с шест куфара и личната си дизайнерка Лили Джанг. За огромния багаж и транспортирането им в България ще се погрижат от БМВ.

Същият ден Роузи ще снима фотосесия с луксозните и ултра скъпи, ръчно изработени корсети “MAVINIA”, които са дело на стилистката Лили Джанг.

Освен това двете ще бъдат и част от журито на юбилейния 25-годишен конкурс Мис Созопол.

За добрия външен вид на участничките ще се погрижат коафьорите от “ВИП студио” – Christian of Roma и топ гримьорката Рени Радева. Красавиците ще дефилират в три тура – с роклите на Киара фешън, палтата „Tampa leather and fur“ и вечерните тоалети на Стоян Радичев.

Вижте още

14 любопитни факта за Португалия

leni

Сложиха мощно нощно осветление на плажа в Слънчев бряг

ivan

Вече се предлагат оферти за Новогодишните празници, цените са по-ниски

galia

Напишете коментар