Invest Build Media
Туризъм и Екология

5 от най-впечатляващите хотели в Европа

Добре дошли в най-забележителните хотели в Европа – архитектурни скъпоценни камъни, счетени за достойни да бъдат включени в портфолиото „от уникални имоти по цялото земно кълбо“ на Design Hotels.

Компанията предоставя хотелиерски услуги на мрежа от над 300 независими малки бутикови и луксозни хотели в над 50 страни по света.

Daily Mail подбира най-впечатляващите пет от тях на Стария континент. Вижте ги:

Olea All Suite Hotel, Гърция

Този впечатляващ хотел в Санторини предлага 93 апартамента, наобиколили басейн, който прилича на езеро. Упойваща комбинация е от островчета, тропически модернистични структури, скрити градини и вековни маслинови дървета. На най-горното ниво има президентски апартамент с частен инфинити басейн и тераса.

The Omnia, Швейцария

Разположен е викоко в швейцарските Алпи, над Цермат и под емблематичния Матерхорн. 30-те стаи и апартаменти са без номера, за да създадат усещането за планинска хижа, като всички са уникални.

Domaine Des Andéols, Франция

На един час път от Авиньон се намира Domaine Des Andéols и неговите 19 вили. Всяка от тях има хол, а някои разполагат с частни басейни и градини. Имотът е дом на много лична колекция от изкуство и мебели.

Seezeitlodge Hotel & Spa, Германия

Seezeitlodge Hotel & Spa е естествено продължение на високите дъбови дървета, околните хълмове и хипнотичната вода, която го заобикаля. Има 98 стаи и апартаменти, а отвън ‘сауна село’ и билкова градина.

Eremito, Италия

Този еко курорт в Умбрия е построен, обяснява designhotels.com, от общо 130 000 камъка върху изоставена къща чрез „древното изкуство на италианската зидария от 13 век“. Резултатът, граден в продължение на четири години, е магическо място в средновековен стил, в което свещите са основният източник на осветление.

 

източник: profit.bg

Вижте още

Австрийският парламент гласува родната къща на Хитлер да бъде конфискувана

admin

Повечето чужденци у нас искат да отсядат в луксозни хотели

ivan

Едни от най-красивите острови в света

leni

Напишете коментар