Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Дейвид Копърфийлд купи най-скъпата къща в Лас Вегас

Най-скъпата еднофамилна къща в Лас Вегас вече има нов собственик срещу 17,55 милиона долара. Това е илюзионистът Дейвид Копърфийлд (59 г.), който чрез сделката подобри досегашния рекорд за продажба на подобен имот от $17,4 млн. Платени през 2007 г.

Новата собственост на най-известния магьосник в света се намира на „улицата на милиардерите“ в престижния район Самърлин. Разполага с 8 спални и 8 и половина бани, които са разпределени в три постройки – една за семейството на домакина и две за гости. В имота Копърфийлд разполага още със спортна зала, СПА център, стая за игра на мини голф, нощен клуб, винарна и обширен басейн.

Огромните стъкла и камъкът са съществена част от характеристиката на имота, който изглежда изключително хармоничен. Това се подсилва и от Дзен градината. Целият разкош е разположен на площ от 2900 кв. м. Любопитното е, че предишният собственик на къщата я е закупил през 2005 г. за едва 2,75 милиона долара.

Новата придобивка в Лас Вегас изобщо не е единственото жилище на Копърфийлд. Той притежава пентхаус на 4 нива в Манхатън, който закупи през 1997 г. за $7,4 млн. с басейн на покрива на 57-ия етаж. През миналата година обаче в съоръжението имаше голям проблем, заради който бяха наводнени 30 етажа.

Илюзионистът притежава и четири острова на Бахамите с изумителни плажове. Единственият, който е курортен, е Муша Кей. Там има само 5 имота, които се дават под наем на супербогаташи. Могат да се съберат максимум 24 души, като цената за една вечер е общо 74 000 долара, а нощувките трябва да са поне 5. Спалните на целия остров са 12, баните 13, а плажовете – изумителни. На острова може да се поръчат и специални забавления, като например фойерверки. Иначе гостите имат на разположение СПА, масажи, риболов в океана, гмуркане.

Вижте още

Инвестиция в изграждането на нов мост над река Марица

Спас Русев и Елвин Гури купиха Телеком Албания

ivan

Таксата за избор на регистрационен номер на колата става 1500 лв.

ivan

Напишете коментар