Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Неустоимо красиви розови места

Когато влизате в място, декорирано толкова красиво, това няма как да не ви вдъхнови. Обстановката, в която се намирате, може да ви даде спокойствие и приятни емоции или да ви направи още по-изнервени и недоволни. Местата, които ще разгледате по-долу носят особена вибрация, която ще подхрани духа ви, така че не пропускайте да посетите поне някое от тях.

1. LEAY FINGER TEA LOUNGE – Бостън.

69020

Тази разкошна чаена стая е място вътре в Garrison Inn, в историческия център на Нюбърипорт, Масачузетс. Създадена е от Assembly Design Studio. Върху розовите стени има е колекция от женски антични портретни маслени картини. Няма ли да е чудесно да разговаряте с приятелки на чаша чай в морето от нежно розово кадифе?

2. ELAN CAFE – Лондон.

69019

Един поглед към тези великолепни цветни стени и сте в женско блаженство. Доста малко кафене, което ще накара всички ваши инста-приятели да ревнуват. Можете да направите епична снимка навсякъде на това място.

3. Дамската тоалетна в нощен клуб Annabel Mayfair – Лондон.

69021

Всеки, който е отишъл да клюкарства в дамската тоалетна в този нощен клуб, е останал зашеметен. Мивката от розов кварц, плота и крановете със златен лебед са нещо, което няма да забравите и със сигурност не сте виждали на друго място.

4. The Gallery at Sketch – Лондон.

69023

Меките нюанси на розовото изпълват града. Лондон изобилства от места в този разкошен цвят. Никога не съм бил в Лондон, но може би като океана в Моана, „нарича ме“. От външния вид на неговото успокояващо, линиите просто изглеждат толкова организирани и чисти, което е невероятно Фън Шуй, чудейки се дали храната също е невероятна.

5. Mama Kelly – Амстердам.

69018

Не много далеч се намира този кабаре на сцената на място за хранене. Изглежда, че ще бъдете накарани да се почувствате като звезда на сцената, където и да седнете, нали? Очевидно мама е доста голяма работа и това преживяване на хранене е като нищо, което някога сте виждали. Готов съм да се обзаложа, че се чувства феме и прелестно.

6. Morning Glory – Сан Диего

69024

Думите са излишни. Тук е розовият рай. Невероятният розов слънчев полилей допринася за цялостната атмосфера.

69022

Вижте още

Продават историческо имение на Уорнър Брадърс в Бевърли Хилс

admin

Архитектурно-строителната седмица с 20-то юбилейно издание

leni

Отличиха три идеи за спасяване на тютюневия град в Пловдив

admin

Напишете коментар