Invest Build Media
Туризъм

Ходи ви се на почивка? Няма проблем – някои хотели я излъчват на живо

Сега е моментът да си останем вкъщи. Инструкциите на здравните експерти и политическите лидери са ясни.

Основната ни цел е да спрем разпространението на коронавируса. Но това не означава, че не можем да се почувстваме като на почивка, докато лежим на дивана.

Музеите по целия свят предлагат виртуални обиколки, за зрителите си онлайн работят опери, театри и други културни институции.

Сега към тази тенденция се присъединява цяла нова индустрия – хотелиерската.

По целия свят хотелите предлагат зашеметяваща гледка на хората, които искат да избягат от ежедневието си, пък било то и само за няколко минути.

Вижте пет хотела, които включиха камерите си на живо в подкрепа на скучаещите у дома:

Malibu Beach Inn, Малибу, Калифорния, САЩ

Разположен на брега на Тихия океан, Malibu Beach Inn е истинско калифорнийско съкровище. Хотелът предлага на всичките си гости – на място и виртуални, панорамна гледка към океана, където по всяко време могат да забележат китове.

Той вкарва красивата природа на Малибу чрез своята уеб камера, излъчваща на живо от фоайето на хотела, направо в хола ви. А когато сте готови да пътувате отново, персоналът ще се радва да ви посрещне в някоя от 47-те идеално обзаведени стаи.

Насладете се на гледката тук

Hotel del Coronado, Коронадо, Калифорния, САЩ

„Разбиващи се вълни. Океански бриз. Слънчеви лъчи. Нашите камери на плажа на живо предлагат поглед върху спиращата дъха гледка от Hotel del Coronado“. Това се казва на сайта на хотела

Разположен в Сан Диего, той се намира точно на пясъчния плаж, в който се разбиват вълните на Тихия океан. Ако пуснете на телевизора си уеб камерата на хотела, ще се чувствате като на плажа през целия ден.

Насладете се тук

Хотел Bahia Resort, Сан Диего, Калифорния, САЩ

Искате друга гледка към Сан Диего? Хотел Bahia Resort е разположен на собствен полуостров от 14 акра в залива Мисион.

Той е заобиколен от тропически градини и километри брегова линия. Уеб камерата на хотела, гледаща към залива, е успокояващо приключение, което можете да предприемете отвсякъде.

Вижте гледката тук

The Inbal, Йерусалим, Израел

Inbal в Йерусалим предлага един от най-широките изгледи на уеб камери в интернет. Хотелът е идеално разположен на върха на хълма с перфектен изглед към Стария град, което дава на зрителите гледка на километри далечина.

Точно както можете да се отпуснете лично в една от неговите 335 стаи или в луксозния му СПА център, можете да го направите и пред компютрите.

Просто натиснете тук 

Le Barthelemy Hotel & Spa, Сейнт Бартс, Кариби

Le Barthelemy Hotel & Spa мисли малко по-различно, що се отнася до влизането във вашия дом. Вместо видео, хотелът записва звуци, които са перфектният фон за ежедневната медитация или йога у дома.

Вижте още

Летният туристически сезон вече е „отписан“ от туроператорите

leni

Пречат на единната система за туристическа информация чрез жалби

ivan

Падат визите за Катар за 80 държави, включително и България

ivan

Напишете коментар