Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Имотна сделка край океана за 45 млн. долара

Имение на брега на океана в Хамптънс се е продало за сумата от 45 млн. долара, което е най-скъпата сделка в района за 2020 г., пише Business Insider.

Неизвестният до този момент купувач е придобил имот от близо 27 дка в източната част на Хамптънс.

Имотът бе обявен за продан през лятото на миналата година срещу цена от 60 млн. долара. Той е построен през 1986 г и бе собственост на Джеймс Еванс, бивш председател на Борда на директорите на железопътната компания Union Pacific.

Намира се близо до най-скъпият квартал на Хамптънс – Further Lane и предлага на новите си собственици над 510 кв. м разгърната застроена площ, както и 5 спални, шест бани и басейн.

Имението разполага и с къща за гости с три спални, две бани и три тоалетни.

Новият градоустройствен план ще позволи на новите собственици да разрушат настоящата постройка и да изградят имот с РЗП от над 1160 кв. м.

Хамптънс стана едно от най-популярните места, на които богатите хора се преместиха временно, докато трае пандемията.

Само преди няколко дни от Business Insider информираха, че имотите, отдавани под наем, вече се предлагат с нови рекордни цени, но въпреки това търсенето е огромно.

На около два часа извън Ню Йорк, групата селца по Атлантическия океан предлага големи пясъчни плажове и отлични ресторанти, а най-важното е, че са достъпни с кола, самолет и хеликоптер.

Вижте още

Как една пекарна спаси бизнеса си от фалит?

leni

Виктория и Дейвид Бекъм с нов апартамент за 24 млн. долара

leni

Стартира благотворителната инициатива „3330 топли обяда“ в София

Напишете коментар