Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Невероятна хармония – вода и огън в градината

Градината е място, което съчетава основните елементи на живота – земя, въздух, вода и огън в учудваща хармония. Тя е нашето кътче природа и вероятно за мнозина се превръща в любимо местенце за отмора през топлите дни.

За да й се насладим напълно можем да развихрим въображението си и да я декорираме по най – различни начини, да засадим красиви и ароматни растения, да я обзаведем с удобни мебели и не на последно място да зарадваме сетивата си с невероятното съчетание от огън и вода.

Водата в градина

Вероятно и вие като нас си мечтаете за къща с басейн. Несъмнено това е удоволствие и забавление за малки и големи. Ако обаче не разполагате с достатъчно място и средства за изграждане и поддържане на басейн, то има и много други начини да се наслаждавате на водна площ в двора си. Може да създадете малко градинско езеро, което ще се превърне в чуден дом за рибките ви. Други често срещани варианти са декоративен поток, водопад или фонтан. Приятното бълбукане на водата носи неповторимо спокойствие, хармония и баланас в градината и в душата ви.

Огънят в градината

Има ли нещо по – романтично и приятно от това в прохладна вечер в края на лятото да се поседнете с питие край огъня в градината? Вариантите да се насладите на трептящия огън в двора си са много – изграждане на зидана камина, открито огнище, камина на биоетанол, а защо не и градински факли.

Ромоленето на водата, съчетано с танцуващите пламъци на огъня ще създаде истински оазис във вашия двор!

Вижте още

Младият архитект Явор Иванов мечтае да построи база на Марс

admin

БОК поиска да получи безвъзмездно сградата на бившето иранско посолство

ivan

Как да опазим райското кътче от двора от вредители?

leni

Напишете коментар