Invest Build Media
Туризъм и Екология

Топ дестинации в Европа за тотално презареждане

Не е случайно, че хората обичат да пътуват. За тях това е начин да презаредят батериите, да се откъснат от ежедневието си и да попаднат в един напълно нов свят.

И ако при едно обикновено пътуване правим физическо бягство от действителността, има места, на които напълно може да се откъснете от нея и да преминете на друго ниво.

Предлагаме ви поглед към пет европейски дестинации, след които ще бъдете като преродени.

Долче вита в Италия

Къде: Le Sirenuse, Позитано, Италия

Едноседмичен детокс и la dolce vita не са взаимно изключващи се. Отдайте се на пълен релакс в емблематичния Le Sirenuse в Позитано, където ще се погрижите за здравето и благополучието си на величествения бряг на Амалфи.

Само си помислете – преходи през околните планини, персонализирани срещи с диетолог, изискани органични и вегански ястия, приготвени от готвач със звезда от Мишлен, занятия по йога и медитация, както и ежедневни тренировки със сертифициран личен треньор, възстановителни масажи. С други думи, всичко, за което може да се мечтае по време на уелнес престой в Италия.

Спокойствие в Испания

Къде: Уелнес клиника SHA, Аликанте, Испания

Пречистете ума и тялото си, докато почивате на невероятната Коста Бланка в Испания. Тук ще имате комбинация от холистични терапии, фитнес планове и медицина, които ще намерите в рамките на едно специално уелнес изживяване.

SHA предлага и специфични уелнес програми за отслабване, облекчаване на стреса, фитнес тренировки, новаторски терапии, като подводни масажи и електролимфен дренаж. И не на последно място – наслада от здравословната средиземноморска кухня.

В горите на Тоскана

Къде: Rosewood Castiglion del Bosco, Тоскана, Италия

Тук можете да направите четиридневно уелнес бягство с йога и разходки в гората. Програмата обещава облекчаване на стреса, понижаване на кръвното налягане, засилване на имунната система и душевен релакс. Има и сесии от Анусара йога – форма на хатха йога, която се фокусира върху баланса и силата.

Презареждане в Швейцария

Къде: La Réserve Geneva, Женева, Швейцария

Швейцарският хотел на езерото наскоро представи нов пакет, наречен Feel Good Escape. Идеята е самовглъбяване и релакс, което означава, че дните ви ще са изпълнени със спа процедури, йога и туризъм.

Тук няма ограничения за храна, така че можете да избирате ястията си сред ресторантите на хотела, независимо дали става въпрос за Le Tsé Fung със звезда от Мишлен или по-лека закуска в кафе Lauren. Свежият швейцарски въздух ще свърши останалото.

Вижте още

Въпреки потопа нашенците са първа писта на Халкидики

ivan

Телескопът „Хъбъл“ засне водни изпарения на спътника Европа

admin

Варна ще бъде сцена за шоу на MTV

admin

Напишете коментар