Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Лесни трикове, с които да създадем перфектното антре

Организиран и приветлив коридор – изключително важен независимо дали живеете в къща, или апартамент.  Освен, че това ще създаде много приятно впечатление във вашите гости, ще може да подредите и всички ежедневни за излизане неща. Вижте кои са най-важните компоненти за перфектното малко антре според idei.bg.

Шкаф за обувки

Приберете всички обувки в шкаф. Така ще спестите място на пода около входната врата и със сигурност малкото пространство ще изглежда много по – подредено и организирано. Ако коридорът е много малък или тесен, сложете вися шкаф.

Закачалки

Ако имате деца, инсталирайте интересни закачалки, на които да слагат чантите си. Вариант е те да бъдат различни по цвят за всяко дете или дори да ги персонализирате. Ако се притеснявате, че ще изцапат стената, сложете тапет или дървен параван.

Място за дребните неща

Ключове, телефони, дребни монети. За тях никога няма място. Ако сложите обаче малки дизайнерски купички, лесно ще организирате пространството и няма да се чудите къде сте оставили ключа.

Табло за съобщения

С подобна дъска ще внесете свеж ретро стил и ще организирате семейството. Направете списък със задачите на децата, пишете продуктите за пазар, оставяйте съобщения. Дори може да използвате дъската, за да закачате ключовете.

Кошници

Ако нямате възможност за рафтове, сложете плетени кошници за ежедневните вещи  торбите за пазар, поводника на кучето, шал или ръкавици…Освен че е много полезен, подобен аксесоар ще добави естетика в дома ви.

 

Вижте още

Баня в мансарда – оазис на спокойствието под покрива

leni

10 идеи за използване на карта на света в интериора

leni

Алея на българските царе ще се изгражда в София

ivan

Напишете коментар