Invest Build Media
Туризъм и Екология

Верига за ядки Mr. Almond: Качеството и усмихнатите клиенти са нашата движеща сила

В началото на юли Mr. Almond – веригата за ядки, сушени плодове, тахани и други здравословни храни – завърши поредния си успешен проект. Изцяло преобразен е един от любимите магазини за ядки на клиентите в кв. „Младост 1“ в София. По-просторен, аранжиран с вкус и предлагащ асортимент от над 200 здравословни продукта.

Сурови или изпечени – ядките са само на една ръка разстояние и са много, и различни. Комбинирани в миксове или смлени в здравословни тахани – разнообразието наистина впечатлява. Сушените плодове са без аналог – фурми, смокини, натурален ананас, манго, папая и още много… Любими, но и непознати екзотични плодове – с намигване от Mr. Almond.

Да се храниш здравословно вече не е проблем. Киноа, чия, пълнозърнест сусам, нигела, конопено, ленено семе, бадемово, кокосово брашно – с безупречно качество и доказани хранителни свойства. Продуктите от секция „Брашна и семена“ са наистина много, а в магазините от веригата винаги ще намерите нещо ново.

Изключително много ни радва фактът, че все повече клиенти и то от провиницията, търсят продуктите на Mr. Almond. Веднъж посетили нашите магазини в София или Перник, те търсят начин да поръчат до своя роден град. Това ни мотивира да стартираме и онлайн магазина, който работи от началото на 2020 г. и предлага безплатна доставка в цяла България. Нашето мото винаги е било „Качеството“, а клиентите безпогрешно го разпознават. Това ни стимулира все повече – да разширяваме нашия асортимент, да търсим все повече начини на контакт с нашите клиенти. Обратната връзка от тях е безценна„, споделя Лазар Лазаров, управител на Mr. Almond.

Със своите 21 магазина в София и Перник, а вече и онлайн на https://mralmond.bg, Mr. Almond действително спазва своята линия и е все по-близо до своите клиенти.

В средата на юни веригата подкрепи инициативата на Балканската медийна асоциация и взе участие на Благотворителния бал на строителите и архитектите в София. На официалната церемония за връчване на Националните награди за строителство и инвестиции, гостите имаха удоволствието да се запознаят и опитат от вкусните ядки на Mr. Almond.

 

Вижте още

Швейцария предлага по-ниски цени за студенти, които учат Туризъм

leni

Мексико – топ 10 на забележителностите

leni

Бивш бежански лагер, превърнат в цветно туристическо селище

leni

Напишете коментар