Invest Build Media
Имоти и строителство

Нов петзвезден хотел се изгражда в Албена

„Парадайс Блу” ще се нарича новият петзвезден хотел в курорта Албена. Той ще бъде открит от следващия сезон и туристическата компания вече продава ваканции в него.

Хотелът е разположен на търговската улица на Албена, на 20 метра от плажа. 233-те стаи и апартаменти са разположени в 9 етажната сграда на хотела. 11 от тях са с достъп до собствен басейн, а останалите са съответно с морски или парков изглед, информират от туристическата компания.

Грандиозният открит басейн ще разкрива прекрасна гледка към морето. SPA & Wellness центърът предлага уникални иновационни програми и СПА процедури. Хотелът разполага и с оборудвана мултифункционална зала с 500 места, подходяща за събития като семинари, фирмени и incentive мероприятия, тийм билдинги, вечерни партита и коктейли.

Хотелът се издига на мястото на досегашния „Доростор”. Старата тризвездна база е съборена 80 %. Очаква се да е готов на 1 юли 2017 г. Тази година в него се инвестират около 12 млн. лева. Следващата година ще се вложат още толкова в басейни, един от които ще е с олимпийски размери.

Вижте още

Българка архитект заряза Франция, за да реставрира къщи в Родопите

leni

Монтират новата украса на пл. Славейков в София

ivan

Палатите и огромните жилища ще се снабдяват с ток на свободния пазар

Напишете коментар