Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Перфектната баня – мисията вече е възможна

Стил, класа, лукс, удобство, качество – ето така може да бъде описана перфектната баня.

Обзаведена и оборудвана качествено, функционално, но и в същото време с изящен външен вид, така че всички да ви завидят!

На българския пазар вече може да бъдат закупени продукти на марката, която съчетава в себе си всички тези качества.

Investbuild.eu съветва да се доверявате на професионалисти при обзавеждането на банята, да не правите компромис с качеството, удобството и красивият външен вид.

Освен официален представител за България и Македония на чешкия производител на Индустриални и Гаражни секционни врати TRIDO S.R.O, Билд Техник ООД е и официален представител за България и Балканския полуостров на чешката фирма RIHO CZ a.s.  – производител на модерни и функционални анатомични акрилни вани, вани от лят мрамор Solid Surface, душ кабини, душ корита, масажни системи, паравани за вани, мебели и аксесоари за баня. Фирмата предлага иновативни и гъвкави решения за оборудване на бани, както за хотели и СПА центрове, така и за жилищни сгради.

Модерната баня, обзаведена с марката RIHO, съчетава висок стандарт на живот с приятен външен вид. Фирмата предлага своите услуги на хората, оценяващи качеството и стандарта, който предлагат всички продукти на чешката фирма.

Ваните на RIHO предлагат чисти линии, с грациозни, заоблени форми, осигуряващи комфорт за тялото и душата. Ваните са удобни, с красив дизайн. Използването на траен материал гарантира красотата на вашата баня в продължение на десетилетия.

За любителите на спа процедурите и за хората, прекарващи повече време в банята, наслаждавайки се на усещането, RIHO предлага специални вани с тангентори от най-високо качество, които освен споменатото качество имат и благотворен ефект върху вашето здраве. Така ще се насладите на домашен RIHO уелнес – винаги, когато пожелаете!

Душ кабините са неделима част от модерната баня. Продуктите с марка RIHO  ще допълнят вашата баня и тя ще придобие чист и лек вид. Благодарение на специалната повърхност, душ кабините гарантират високо качество и лесна поддръжка, а парните кабини на RIHO са синоним на приятна почивка в домашни условия!

Аксесоарите за баня RIHO подчертават уникалността на вашата баня. Челни панели за вани в различна форма и цветна гама. Паравани за вани от стъкло –калено и лесно почистващо се – подсигуряват  естетическо и функционално отделяне на пространството и повишава чувството за комфорт. Възглавниците за вана, дръжките и специалното освeтление представляват необходимост във всяка баня, създават чувството за уют и изключителна атмосфера.

Всички серии мебели се отличават с висока издръжливост на използваните материали, подходящи за помещения с висока влага и високи температурни разлики. Характерно за тях е елегантност и изключителен дизайн.

Банята, обзаведена с продукти RIHO, дава на клиентите нов вид усещане за красота, естетика, финес, лукс и функционалност! Осигурява спокойствие и релакс в натовареното ежедневие!

За повече информация и подробности относно качеството на предлаганите на марката продукти, можете да видите в официалния сайт.

Вижте още

Скандинавски минимализъм и уют – възможно ли е?

leni

Театър на 100 години бе преустроен на библиотека в Аржентина

admin

Френският опит в опазването на културното наследство обсъждат в София

admin

Напишете коментар