Invest Build Media
Туризъм и Екология

Български туроператор предлага директен чартър до Малдивите

В разгара на пандемията имаме за какво да си помечтаем – български туроператор предлага директен чартър до Малдивите.

Офертата на „Онекс Тур“ е да посрещнете Нова година на плажа със ситен снежнобял пясък, сред кристални води, палми, забележителна култура, слънце и летни температури.

Пътуването е със самолет „Airbus 330“ с 326 места, който осигурява директен полет без спирки за зареждане. Полетът до столицата Мале отнема около 8 часа.

Цените на пакетите стартират от 980 евро за Коледа и 1226 евро за Нова Година. Всички хотели са разпръснати на голямо разстояние, което допринася за безопасността им.

Най-известните плажове са Наладу и Банян-Три на атола Мале, Сан и Ника на атола Ари. Може да срещнете делфини във водите на Маафуши!  Условията са идеални за професионални гмуркачи, както и за начинаещи. Малдивите са и едно от най-популярните места за сърф в света.

Малдивската кухня е останала под влиянието на Индия и Шри Ланка, което обяснява прочутите люти къри сосове и изобилието на подправки. Типичното меню се състои от вариация на два продукта – ориз и риба, приготвени и подправени по различни начини.

„Важно е да запомните, че при извънредна ситуация като затваряне на границите и невъзможност за осъществяване на полета, „Онекс Тур“ ще върне платените суми на клиентите в рамките на 10 дни. За пълно спокойствие препоръчителна е застраховката „Отмяна на пътуването“. Дългият полет не бива да ви притеснява, тъй като всеки пътуващ ще е с PCR тест и контролът ще бъде сигурен.“, казва заяви Антон Наумов, собственик на ОНЕКС ТУР.

Източник: standartnews.com

Вижте още

БДЖ продава предварително билети за 22 септември и почивните дни

ivan

Наградиха Перперикон за топ атракция на „Чудесата на България“

ivan

Един хотел е разположен в две държави

admin

Напишете коментар