Invest Build Media
Имоти и строителство

Park View Residence бе обявен за най-продаван комплекс ново строителство в София

Водещата агенция за продажба на имоти ново строителство BULGARIAN PROPERTIES обяви победителя в традиционната си годишна класация за най-продаван комплекс ново строителство.

Призът за 2020 г. се печели от Park View Residence. Хитовият комплекс в кв. Банишора, чиято първа фаза е пред Акт 16, а строителството на втората фаза напредва, печели сърцата на купувачите с безупречно качество от ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, отлични цени и истински съвременен европейски вид.

Така той за втора поредна година е победител в класацията на имотната агенция, а миналата седмица успя да влезе и в bTV Новините в репортаж за новото строителство, цените на имотите и предпочитанията на клиентите.

Многофамилната жилищна сграда се изпълнява спрямо най-новите тенденции при жилищното проектиране, в съответствие със съвременните стандарти за качество и нормите на националното и европейското законодателство.

Изграждането на комплекса стартира през октомври 2018 г. с неговата първа фаза, която вече е завършена, а втората фаза стартира през юли 2020 г. и още в съвсем начален етап на изграждане 2/3 от жилищата в нея бяха продадени.

Жилищният комплекс е от затворен тип с контролиран достъп, вътрешен двор със зони за отдих, детска площадка, подземен и надземен паркинг, просторни входни пространства, фоайета и входове, достъпни за хора с увреждания – всички условия за комфортен и спокоен живот сред динамиката на големия град.

 

Вижте още

От днес се преасфалтира смъртоносният участък от пътя Своге-София

ivan

Лихвите по ипотечните кредити у нас паднаха до рекордно ниски нива от под 3%

Успешна година за строителния бранш. Дали ще има спад през 2020?

leni

Напишете коментар