Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Градините при залива в Сингапур – истинско архитектурно и ландшафтно чудо (СНИМКИ)

Градините при залива в Сингапур (Gardens by the Bay) са уникални по рода си и безспорна атрация в островния азиатски град-държава. Паркът приема милиони туристи всяка година и е идеалното място за семейни приключения или романтичен излет. Създаден е през 2012 г., а основната му идеята е била да подобри значително стандарта на живот на жителите.

Простирайки се над 250 акра рекултивирана земя, вдъхновяващите и награждавани градини са атракция, която трябва да се види. Градините са дом на много уникални растителни видове, които впечатляват посетителите от всички възрасти.

 

Градините при залива се състоят от три отделни крайбрежни градини: Bay South, Bay Central и Bay East. Bay South е най-голямата, като там ще намерите отличените с награди остъклени зимни градини. Bay East Garden е по-малко за уау-фактор и сложно озеленени райони и повече за предоставяне на огромна зелена площ на брега за местните жители и посетителите да се насладят на свободното си време. Bay East предлага зашеметяваща гледка към Сингапур, както и спокойно място за пикник или релакс с тиха разходка. Bay Central се развива като градина, която свързва залива на изток и залива на юг, включително алея с впечатляваща гледка към града.

Вижте още

Небостъргачът Бурж Халифа бе осветен в розово срещу рака на гърдата

admin

Баня в мансарда – оазис на спокойствието под покрива

leni

Датски архитекти проектират Лечебен град в Китай

leni

Напишете коментар