Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Анджелина купи имението на Чарли Чаплин за близо 25 милиона. Вижте го

Имотът е бил собственост на Чарли Чаплин и Сесил Б. Демил.

Актрисата Анджелина Джоли си купи дом недалеч от имота на Брад Пит, където двойката живееше преди делото за развод, пише The Sun.

И двете къщи са разположени в Лос Фелиз – любимият квартал на звездите от шоу-бизнеса, още от дните на така наречения „Златен век“ на Холивуд .

Джоли е придобила  имението, което някога е било собственост на Чарли Чаплин, а по-късно е обитавано от прочутия режисьор Сесил Б. Демил, чието име вече носи и улицата където се намира имота.

Цената му е приблизително 25 милиона долара, според Top Real Estate Deals, но актрисата е успяла да се спазари за по-малко.

Къщата в стил Beux Arts разполага е основно реновирана и разполага с 6 спални и 10 бани и  много пространство за шестте деца на актрисата за да могат да си играят на воля.

Имотът има обособени гараж, къща за гости, както и открит басейн с фитнес зала. Библиотека, кино салон и две просторни трапезарии са също стандартните екстри, които предлага жилището на актрисата. Обзавеждането е с тежки мебели от масивно дърво и естествена кожа. Стените са облицовани с дървена ламперия.

Вижте още

Уют и стил в апартамент от 18 кв.м.

leni

Директорът на Център „Жорж Помпиду“ ще има специална лекция в София

ivan

Стартира конкурсът „България на длан – макети на открито“

admin

Напишете коментар