Invest Build Media
Туризъм и Екология

Бургаският тв водещ Марио Ангелов избра първата Мисис Варна

Морската ни столица избра своята първа носителка на титлата Мисис Варна. Победителка стана Румяна Иванова, която ще представи България на международен конкурс за омъжени красавици.

Нейни подгласнички станаха Десислава Борисова и Яна Димитрова.

„Изборът беше труден, тъй като претендентките за короната са уникални личности с различни и нестандартни професии. Всяка от тях заслужаваше да бъде окичена с бижуто на морската столица. Всяка от тях е майка, дама и утвърден специалист в сферата, в която се развива. Освен, че са се доказали в своите професионални области, като партньори и майки, тези жени имат и много позитивно мислене и интелект“, каза тв водещия Марио Ангелов, който бе част от журито на първия по рода си конкурс Мисис Варна. Диригент-оценител разбира се бе лицензиантката на конкурса Мис България  Ирина Папазова, която със своят опит подпомагаше колегите си в журито. За настроението на гостите се погрижиха млади и талантливи личности като Георги Петранов –  китарист с тепърва проспериращо бъдеще в музиката, Станимир Статев и Никол Дончева – седемкратни световни шампиони по танци за младежи. Мартин Петров от Аврора спрей арт пък нарисува 2 уникални картини на сцената, които предостави благотворително за каузата на събитието. Първото издание на Мисис Варна подпомогна Фондация “Владиславово” в нелеката им работа с деца и младежи от града.

Домакини на събитието бяха РолБар Златни пясъци, а официалните партньори – Кардио Флай Варна, Емануела Make-up & Lashes, Медико- козметичен център “Къща за кукли”, Ауто спа    Посейдон, Аурора спрей арт, AveLin и Парти Ди Джейс Варна, Парти Рент сървиз и Antique & Gold Jewellery.    Организаторката на конкурса и единствен лицензиант на Мисис Варна – Ева Добрева обещава следващата година още по-грандиозно шоу и повече изненади.

Вижте още

Неочакван брой туристи в Хърватия

leni

Спират сватбите с двойници на Елвис във Вегас

Митинг-концерт за референдума блокира София за повече от 24 часа

admin

Напишете коментар